Νοκ άουτ Κρέσιτς και Ίβιτς, αμφίβολος ο Σνάουτσνερ

Νέα προβλήματα τραυματισμών προέκυψαν για τον ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Νοκ άουτ τέθηκε ο Ντάριο Κρέσιτς, όπως και ο Βλάνταν Ίβιτς που ένιωσε πάλι ενοχλήσεις, ενώ ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ είναι αμφίβολος λόγω πόνων στους κοιλιακούς.

Νοκ άουτ Κρέσιτς και Ίβιτς, αμφίβολος ο Σνάουτσνερ

Ο Κρέσιτς εγκατέλειψε την προπόνηση της Πέμπτης με τράβηγμα στον δικέφαλο, ο Ίβιτς προσπάθησε να μπει στον ρυθμό της ομάδας, αλλά αισθάνθηκε και πάλι μικροενοχλήσεις και συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σνάουτσνερ δεν προπονήθηκε καθόλου εξαιτίας ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Στις ασκήσεις τακτικής της προπόνησης συμμετείχαν και οι διεθνείς που επέστρεψαν.

Πλέον, η 11άδα για τον Λάζλο Μπόλονι είναι μετρημένα κουκιά, αφού δεν έχει και πολλές επιλογές. Ο Παναγιώτης Γλύκος θα επανέλθει κάτω από τα δοκάρια στο ΟΑΚΑ, ο νεαρός Αλέξανδρος Αποστολόπουλος θα ξεκινήσει για πρώτη φορά ως βασικός δεξιός μπακ, εάν δεν είναι διαθέσιμος ο Σνάουτσνερ, αριστερό μπακ θα είναι ο Μασιέλ Λίνο, στόπερ οι Στέλιος Μαλεζάς και Μπρούνο Τσιρίλο, κεντρικά χαφ οι Πάμπλο Γκαρσία, Κοστίν Λαζάρ και Γιώργος Φωτάκης και επιθετικό τρίο οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Στέφανος Αθανασιάδης και Γιώργος Γεωργιάδης.

Απόντες από το Κυριακάτικο ντέρμπι θα είναι και οι τραυματίες Αραούχο Ετό και Γιώργος Κατσικάς.

Η ξεκούραση με την διακοπή του πρωταθλήματος ήταν βάλσαμο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ οι οποίοι λόγω των συνεχόμενων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη βρίσκονταν στα όρια της υπερκόπωσης, αφού το ρόστερ είναι ελλιπές και μόνο 13-14 τραβάνε όλο το κουπί. Το θετικό αποτέλεσμα στο ματς του ΟΑΚΑ θεωρείται κομβικής σημασίας, αφού το βάρος πλέον πέφτει μόνο στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την λήξη της κανονικής περιόδου, ώστε να είναι δυνατή η καλύτερη βαθμολογική εκκίνηση στα πλέι οφ.

Έκτακτη γενική συνέλευση την Δευτέρα

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ», Αρ. ΜΑΕ 99130/06Β/86/77, σύμφωνα με το Νόμο 2190/20 «Περί Ανωνύμων Εταιριών» όπως ισχύει και το Καταστατικό της, καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 5 Μαρτίου 2012 , ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30 στα επί της οδού Μικράς Ασίας - Γήπεδο Τούμπας γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Θέματα ημερησίας διάταξης

Ενημέρωση των μετόχων για την οικονομική κατάσταση της εταιρίας.

Διερεύνηση δυνατότητας εκλογής αιρετής διοίκησης - εκλογή αιρετής διοίκησης.

Αμοιβές μελών Διοικητικού Συμβουλίου

Διάφορα θέματα

Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας.

Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου.

Για να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση οι κύριοι Μέτοχοι, πρέπει σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2190/20 «Περί Ανωνύμων Εταιριών», όπως ισχύει και το Καταστατικό της Εταιρίας να καταθέσουν τις μετοχές τους ή τους προσωρινούς τίτλους τους, πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την οριζόμενη για τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρίας στη Θεσσαλονίκη (Μικράς Ασίας- Γήπεδο Τούμπας) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Ελληνική Τραπεζική Εταιρία.

Εντός της ίδιας προθεσμίας πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία και οι σχετικές αποδείξεις κατάθεσης μετοχών καθώς και τα τυχόν νομιμοποιητικά έγγραφα και έγγραφα αντιπροσώπευσης».

News 24/7

24MEDIA NETWORK