Ντροπιασμένος ο Αθανασιάδης: "Αν ήμουν πρόεδρος, θα μας έδιωχνα όλους"

Μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στην Τούμπα ο Κλάους Αθανασιάδης δήλωσε ντροπιασμένος, χαρακτήρισε αρρωστημένη την κατάσταση στα αποδυτήρια και προανήγγειλε αποκαλύψεις μετά το ματς στην Τρίπολη. Λύγισε μπροστά στην κάμερα. Δείτε VIDEO.

Ντροπιασμένος ο Αθανασιάδης: "Αν ήμουν πρόεδρος, θα μας έδιωχνα όλους"

"Προσωπικά ντρέπομαι πολύ που είμαι εδώ και με βλέπει ο κόσμος. Θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι στην ομάδα", είπε ο Στέφανος Αθανασιάδης έντονα συναισθηματικά φορτισμένος και συνέχισε: "Θέλω να πω 2-3 πράγματα στον κόσμο μετά τον αγώνα με την Τρίπολη. Λίγο υπομονή. Θα μιλήσω για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα και μετά ο πρόεδρος ας πάρει τις αποφάσεις που πρέπει. Εγώ αν ήμουν στην θέση του πρόεδρου θα μας έδιωχνα όλους. Δεν αξίζουμε να είμαστε εδώ".

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: "Δεν υπάρχει ελπίδα. Η ομάδα αυτήν τη στιγμή είναι άρρωστη στα αποδυτήρια. Δεν γίνεται να βάζουμε τους εαυτούς μας πάνω από την ομάδα. Αυτό είναι μεγάλο λάθος και γινόταν από την αρχή της χρονιάς. Γι' αυτό έρχονται αυτά τα αποτελέσματα και αυτή η εικόνα που έχουμε μέσα στο γήπεδο".

Για το αν όντως είναι τόσο άσχημη η κατάσταση: "Ναι! Είναι άσχημη η κατάσταση. Δεν αξίζαμε να πάρουμε τίποτα από τα πλέι οφ με τις εμφανίσεις που κάναμε. Το τι συμβαίνει στην ομάδα, βγαίνει και στο γήπεδο".

Για το αν μπορεί να αλλάξει έστω και την τελευταία στιγμή το κλίμα στην ομάδα: "Εσείς που βλέπετε την ομάδα το πιστεύετε αυτό; Δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα. Η ομάδα είναι άρρωστη. Πιστεύω ο πρόεδρος από τη νέα χρονιά να αλλάξει πολλά πράγματα και η ομάδα να βρει τον δρόμο της".

"Προσωπικά ντρέπομαι να βλέπω έτσι την ομάδα που μεγάλωσα και αγάπησα", είπε ολοκληρώνοντας τις άκρως αποκαλυπτικές δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι.

Δείτε σε VIDEO τις δηλώσεις του:

Διαβάστε ακόμη:

Ένταση στο ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: αψιμαχίες στη φυσούνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK