Ο ενεργός ρόλος του Γιώργου Σαββίδη

Η εντολή που έδωσε ο γιος του Ιβάν Σαββίδη για να κλείσουν οι υποθέσεις Κοροβέση και Χαρίση.

Ο ενεργός ρόλος του Γιώργου Σαββίδη

Ο ένας εκ των δύο γιων του Ιβάν Σαββίδη, ο Γιώργος, έχει αναλάβει ήδη δράση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Βρέθηκε τόσο στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, όσο και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και από τις πρώτες του κινήσεις φαίνεται ότι αποτελεί την πρώτη και, ίσως, πιο ουσιαστική απόφαση του Ιβάν για τον νέο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Σαββίδης βρίσκεται εδώ και μέρες στη Θεσσαλονίκη και είναι αυτός που έδωσε την εντολή για να κλείσει άμεσα η διπλή μεταγραφή των Χάρη Χαρίση και Νίκου Κοροβέση από τα Γιάννινα. Φέρεται, μάλιστα, να έχει μιλήσει και με τους δύο παίκτες στο ταξίδι τους στη Θεσσαλονίκη, κάτι που δεν μπορεί να διασταυρωθεί πλήρως.

Ο υιός Σαββίδη θα αναλάβει και τυπικά τα καθήκοντά του μόλις ολοκληρωθεί η αποπληρωμή του χρέους προς το δημόσιο. Γι’ αυτό, εξάλλου, ο Ιβάν Σαββίδης θα έρθει την ερχόμενη Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Θα ανακοινώσει πως θα κινηθεί η ΠΑΕ (γενική συνέλευση, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου) προκειμένου να είναι έτοιμη μόλις γίνει νόμος η ρύθμιση που προωθεί η νέα κυβέρνηση για να καταβληθούν τα 10,4 εκ. ευρώ που απαιτούνται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK