Ο Φινμπόγκασον, η Ελλάδα και η Αγγλία

Ξένο δημοσίευμα αναφέρεται στην πιθανότητα που υπάρχει ο Αλφρεντ Φινμπόγκασον να παίξει είτε στην Ελλάδα, είτε στην Αγγλία. Ο συγκεκριμένος παίκτης ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ...

Ο Φινμπόγκασον, η Ελλάδα και η Αγγλία

Αναφορά στον Αλφρεντ Φινμπόγκασον έχει η ιστοσελίδα mundodeportivo.com. "Υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν χτυπήσει την πόρτα της Ρεάλ Σοσιεδάδ για τον Φινμπόγκασον. Η Ελλάδα ή η Αγγλία θα μπορούσε να είναι ο επόμενος προορισμός του ποδοσφαιριστή", τονίζεται μεταξύ άλλων για τον παίκτη. Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για να αποκτήσει τον Φινμπόγκασον.

Αναφορά στην Κροατία για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Το Λοκομοτίβα-ΠΑΟΚ χαρακτηρίστηκε από την UEFA ως παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας. Εξαιτίας αυτού στην Κροατία έχουν ειδική αναφορά στους φίλους του "Δικεφάλου". Στην ιστοσελίδα dnevnik.hr εκτός του ότι αναφέρεται πως ο πρώην προπονητής της κροατικής Χάιντουκ και νυν του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ θα είναι αντίπαλος της Λοκομοτίβα, γίνεται λόγος για διάφορα μέτρα που θα παρθούν και τονίζεται πως η Αστυνομία... ξέρει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ από το ματς που είχε δοθεί με την Ντιναμό. Υπογραμμίζεται πως ο αγώνας είναι υψηλού κινδύνου και μάλιστα αναφέρεται η... ιδιαίτερη σχέση που υπάρχει μεταξύ των οπαδών του "Δικεφάλου" με εκείνους της Παρτιζάν.

Στο Λοκομοτίβα-ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

Στο Ζάγκρεμπ για το ματς με την Λοκομοτίβα θα βρεθεί ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έτσι θα παρακολουθήσει τις προσπάθειες των παικτών του ΠΑΟΚ. Μετά πρόκειται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK