"Ο κ. Φλωρίδης κατέθεσε τα 500.000 ευρώ", τόνισε ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος του Βασίλη Φλωρίδη τόνισε ότι τα 500.000 ευρώ κατατέθηκαν σε λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το βράδυ της Παρασκευής. Απομένει η επιβεβαίωση από τη διοίκηση με την ενημέρωση του τραπεζικού της λογαριασμού.

"Ο κ. Φλωρίδης κατέθεσε τα 500.000 ευρώ", τόνισε ο δικηγόρος του

Κι, όμως, η κατάθεση των 500.000 ευρώ από τον Βασίλη Φλωρίδη σε λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγινε την Παρασκευή το βράδυ (5/8), όπως τόνισε ο δικηγόρος του Βασίλη Φλωρίδη, Γιάννης Παπαγιάννης, σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκη.

Η κατάθεση, προφανώς, έγινε όταν ξεπεράστηκαν κάθε είδους γραφειοκρατικά προβλήματα.

«Ο Βασίλης Φλωρίδης δεν είναι, πλέον, υποψήφιος επενδυτής, αλλά είναι επενδυτής, καθώς την Παρασκευή το βράδυ (4/8) έκανε πράξη αυτό που είχε υποσχεθεί και κατέθεσε το ποσό των 500.000 ευρώ» δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή της Θεσσαλονίκης ο δικηγόρος του Φλωρίδη.

Μάλιστα, προσέθεσε, ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει κατατεθεί το σύνολο της επένδυσης των 6 εκατ. ευρώ από τον Φλωρίδη σε λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την προοπτική μετοχοποίησής τους στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και προϋπόθεση, όλων των παραπάνω, την σύσταση νέας Προσωρινής διοίκησης με πρόεδρο τον Φλωρίδη και αντιπρόεδρο τον Θόδωρο Ζαγοράκη. Το, πλέον, πιθανό είναι πως στο νέο δ.σ. θα μετέχουν και οι δυο γιοι του Γιώργου Σαχπατζίδη, σύμφωνα και με την επιθυμία του Φλωρίδη.

Απομένει πλέον η επιβεβαίωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ της κατάθεσης Φλωρίδη με την ενημέρωση του τραπεζικού της λογαριασμού τη Δευτέρα το πρωί (08/08).

News 24/7

24MEDIA NETWORK