Ο καλός, ο κακός και οι άλλοι...

Ποιος παίκτης έχοντας παίξει στον Αστέρα Τρίπολης άρεσε στον ΠΑΟΚ, ποιος... απογοήτευσε και ποια άλλα πρόσωπα συνδέουν τις δύο ομάδες (videos).

Ο καλός, ο κακός και οι άλλοι...

ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης συγκρούoνται το Σάββατο (10/3) στην Τούμπα, με τα πρόσωπα που συνδέουν τις δύο ομάδες να μην είναι λίγα. Συγκεκριμένα ο τεχνικός που έχει καθίσει στον πάγκο των δύο συλλόγων είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης (ο Χάβος πέρασε ως βοηθός) και οι ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από τους δύο συλλόγους είναι οι Πέτρος Κανακούδης, Νίκος Αναστασόπουλος, Λούσιο Φιλομένο, Ηλίας Αναστασάκος και Θανάσης Παπάζογλου.

Από τον ΠΑΟΚ απ' ευθείας στον Αστέρα

Ο πρώτος καθοδήγησε την περίοδο 2010-11 τον ΠΑΟΚ στην μεγάλη πρόκριση επί της Φενέρ, για να αποτελέσει όμως παρελθόν από τον "Δικέφαλο" λόγω άσχημων αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα και ειδικά αυτό με τον Αρη και έτσι στην συνέχεια να συνεχίσει στον Αστέρα έχοντας για στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Εκεί είχε τον Παπάζογλου, ο οποίος αγωνίστηκε στους Αρκάδες, δίχως όμως να... ακουμπήσει. Ο δανεισμός του νεαρού φορ στον Αστέρα Τρίπολης βάσει... αριθμών δεν ήταν καλός για τον παίκτη που δεν βρήκε δίχτυα στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν (σε αυτό το κομμάτι του πρωταθλήματος έπαιξε στον Αστέρα).

Απογοήτευση ο Φιλομένο

Εκείνος που δεν απέδωσε προερχόμενος από τον Αστέρα στον ΠΑΟΚ ήταν ο Λούσιο Φιλομένο. Ο Αργεντινός αγωνίστηκε από το 2007 έως το 2009 στους Αρκάδες έχοντας κάνει κάποιες εντυπωσιακές εμφανίσεις. Μάλιστα είχε σκοράρει και εναντίον του "Δικεφάλου" στις 02/12/07, στην νίκη του Αστέρα με 2-0 (σ.σ. ο Αργεντινός είχε πετύχει το πρώτο γκολ). Στον ΠΑΟΚ ωστόσο "φόρεσε" το κακό του πρόσωπο (επηρεασμένος και από το πρόβλημα που είχε με τους τένοντες) και αγωνιζόμενος τη διετία 2009-11 με την φανέλα των "ασπρόμαυρων" πέτυχε μόλις ένα τέρμα (σ.σ. απέναντι στον Λεβαδειακό στην Τούμπα) σε 36 αγώνες.

Aρεσε ο Αναστασάκος

Aντίθετα, αυτός που αγωνίστηκε με την φανέλα του Αστέρα και μετέπειτα... άρεσε όντας παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν ο Ηλίας Αναστασάκος. Ο τελευταίος ανήκε από το 2004 έως το 2007 στον αυριανό (10/3) αντίπαλο του ΠΑΟΚ παίζοντας μάλιστα σε Δ', Γ' και Β΄ κατηγορία. Το 2008 μετακόμισε στον ΠΑΟΚ και μάλιστα σκόραρε κατά του Αστέρα στις 07/12/08, στο 1-1 της Τούμπας. Αγωνίστηκε μέχρι το πρώτο μισό της σεζόν 2009-10 έχοντας συνολικά 21 συμμετοχές και επτά γκολ.

Πέρασμα από τον ΠΑΟΚ και μετέπειτα Αστέρας

Τέλος να σημειωθεί πως ο τερματοφύλακας, Νίκος Αναστασόπουλος, που δεν είχε ούτε μία συμμετοχή στον ΠΑΟΚ από το 1999 έως το πρώτο μισό της σεζόν 2000-01, αγωνίστηκε στον Αστέρα το 2006 έως το 2011, ενώ ο μέσος, Πέτρος Κανακούδης, ο οποίος είχε δύο συμμετοχές από το 2001 έως το 2005 στον ΠΑΟΚ (στο μεσοδιάστημα έπαιξε και στους Λύκους), αγωνίστηκε στον Αστέρα από το 2006 έως το 2009.

Το τέρμα του Φιλομένο απέναντι στον ΠΑΟΚ

Το τέρμα του Αναστασάκου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

News 24/7

24MEDIA NETWORK