"Ο Μαρικά έχει καλή πρόταση από τον ΠΑΟΚ"

Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Ντορίν Γκοιάν, τονίζει ότι ο συμπατριώτης του, επιθετικός της Κόνιασπορ, βρίσκεται κοντά σε οριστική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Η ρουμανική ιστοσελίδα sport.ro φιλοξένησε  δηλώσεις του αμυντικού του Αστέρα Τρίπολης, Ντορίν Γκοιάν, ο οποίος επιβεβαιώνει τις επαφές του Μαρικά με τον ΠΑΟΚ και σημειώνει ότι ο 30χρονος επιθετικός είναι μια ανάσα από την οριστική συμφωνία με τον Δικέφαλο. Ο συντάκτης του κειμένου, εξάλλου, επισημαίνει ότι την Δευτέρα (31/8) ο Μαρικά θα οριστικοποιήσει την μετακίνησή του στην Τούμπα.

"Ξέρω ότι ο Μαρικά είναι κοντά στο να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ. Του μίλησα τις προάλλες και το γνώριζα. Εχει στα χέρια του μια πολύ καλή προσφορά από τον ΠΑΟΚ" δήλωσε αρχικά ο Γκοιάν και  πρόσθεσε: "Εμένα μου αρέσει στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς οπαδούς, παίζει στο Europa League. Ο Μαρικά μπορεί να είναι ένας σημαντικός παίκτης γι' αυτούς. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια καλή σεζόν".

Οπως και να έχει οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για το ζήτημα του παίκτη που θα καλύψει μαζί με τον Αθανασιάδη τη θέση του επιθετικού στον ΠΑΟΚ.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα