Ο "μικρός"... μεγάλωσε και "ωριμάζει"

Η αξιόλογη παρουσία του Γιώργου Κατσικά το τελευταίο διάστημα, η άνοδος της απόδοσής του και ο Ζήσης Βρύζας που δικαιώνεται για την πίστη που έχει στο ταλέντο του 22χρονου στόπερ του οποίου η απουσία στο ματς με τον ΟΦΗ δεν περνά... αδιάφορη.

Ο "μικρός"... μεγάλωσε και "ωριμάζει"

Πέρυσι έμεινε στα... πιτς αρκετό καιρό λόγω τραυματισμού, αυτό είναι αλήθεια πως τον πήγε αρκετά πίσω, φέτος όμως δείχνει τις δυνατότητές του. Kαι η απουσία του (λόγω τιμωρίας) στο ματς με τον ΟΦΗ μόνο στα... ψιλά δεν περνά στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Γιώργο Κατσικά ο οποίος ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο ματς με τον Αρη αφού εκτός όλων των άλλων ήταν αυτός που έκανε το 2-0. Γενικώς ο 22χρονος αμυντικός δείχνει να "πατά" καλά την φετινή σεζόν (κυρίως το τελευταίο διάστημα), αν εξαιρέσουμε την... παραφωνία του τέρματος της Ραπίντ στην Τούμπα στο οποίο είχε ο ίδιος ευθύνη.

Φαίνεται ξεκάθαρα πως μπορεί να βοηθήσει αρκετά και πως βελτιώνεται, πολλές φορές καλύπτει λάθη του Μπονγκανί Κουμάλο και αμυντικά δίνει λύσεις, όπως για παράδειγμα έγινε και στο ματς με τον Αρη, όταν με όμορφη προβολή "έκοψε" στο 16' τον Νταβίντ Αγκάνθο που προσπάθησε να απειλήσει τον Παναγιώτη Γλύκο. Ο Κατσικάς είναι γεγονός πως δείχνει πλέον να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του, το άγχος το οποίο είχε στο ξεκίνημα της σεζόν και το οποίο είχε παραδεχτεί, φαίνεται να έχει "φύγει" και όσο περνά ο καιρός κάνει σαφές πως μπορεί να αποκτήσει ηγετικό ρόλο στα μετόπισθεν των "ασπρόμαυρων" εάν φυσικά παραμείνει σε ένα καλό επίπεδο και έχει σταθερότητα.

Παράλληλα δικαιώνει και τον Ζήση Βρύζα για την εμπιστοσύνη που του έχει. Ο πρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ είναι γεγονός πως είχε παίξει σημαντικό ρόλο στο να έρθει ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ καθώς είχε εκφράσει θετικότατη άποψη στο ενδεχόμενο απόκτησής του πέρυσι. Ο Βρύζας πιστεύει στις δυνατότητες του Κατσικά, θεωρεί πως έχει αρκετό ταλέντο και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αρχίζει να... δικαιολογεί την πίστη που έχει γι' αυτόν ο πρόεδρος του "Δικεφάλου". Δείχνει να ωριμάζει στο παιχνίδι του, φαίνεται ικανός να "κουβαλήσει" την μπάλα αλλά και να βοηθήσει στο σκοράρισμα. Φέτος ο ίδιος έχει πετύχει δύο γκολ, ένα στο ματς με την Ραπίντ και ένα σε αυτό με τον Αρη και μάλλον κατά κάποιο τρόπο θα μπορεί ο ΠΑΟΚ να τον υπολογίζει και σε αυτόν τον τομέα όταν ο παίκτης προωθείται...

News 24/7

24MEDIA NETWORK