Ο μισός ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα

Ο Κλάους οδηγεί τον "Δικέφαλο" σε ασφαλή μονοπάτια αποδεικνύοντας συνεχώς ότι είναι αξιόπιστος σκόρερ.

Ο μισός ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα

Το τελευταίο "χτύπημα" του Αθανασιάδη ήρθε στη Νέα Σμύρνη. Εκεί όπου με δύο γκολ στο 39' και στο 42' όρισε την τύχη ενός ματς, απέναντι σε έναν, αν μη τι άλλο, αξιόμαχο αντίπαλο. Τη φετινή σεζόν ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ έχει πάρει, άλλωστε, τον "Δικέφαλο" αρκετές φορές από το χέρι οδηγώντας τον στη νίκη. Οι αριθμοί "μαρτυρούν" του λόγου το αληθές.

Ο Κλάους έχει σημειώσει την τρέχουσα περίοδο 11 γκολ σε 13 συμμετοχές, 7 στο πρωτάθλημα και 4 στο Europa League. Από αυτά τα 11 τέρματα, τα 5, κόντρα σε Πανιώνιο (2), ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης και Πανθρακικό ήταν νικητήρια, ενώ τα υπόλοιπα, είτε απλώς διεύρυναν τον δείκτη του σκορ, είτε άνοιξαν τον δρόμο για την επιτυχία, είτε έφεραν το ματς στα ίσα.

Το πλέον εκπληκτικό, όμως, είναι πως ο Αθανασιάδης την φετινή χρονιά έχει πετύχει τα μισά γκολ του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ο "Δικέφαλος", συνολικά, σε 13 ματς έχει παραβιάσει τις αντίπαλες εστίες 22 φορές και ο διεθνής στράικερ ακριβώς τις μισές, δηλαδή χρίστηκε σκόρερ τις 11 εξ αυτών. Οπως γίνεται, λοιπόν, εύκολα κατανοητό, ο ΠΑΟΚ οφείλει φέτος πολλά στην παρουσία του Κλάους, ο οποίος όσο παραμένει "ζεστός" οδηγεί τους "ασπρόμαυρους" σε ασφαλή μονοπάτια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK