Ο νέος κίπερ της Ρόμα "πληρώνει" αδρά τον ΠΑΟΚ

Τι κι αν δεν είναι δικός του παίκτης; Ο "δικέφαλος" θα πάρει πολλά περισσότερα χρήματα απ' ότι ο Ολυμπιακός που πρόσφατα πούλησε στην Γάνδη τον Οτζίτζα Οφόε. Διαβάστε για τα "τρελά" λεφτά που θ' αποφέρει στους Κυπελλούχους η επιλογή του Μόντσι για τον αντί-Άλισον στη Ρόμα.

Ο νέος κίπερ της Ρόμα "πληρώνει" αδρά τον ΠΑΟΚ

Η Ρόμα έχει βρει τον αντικαταστάτη του ακριβότερου γκολκίπερ του πλανήτη, Άλισον Μπέκερ και ο ΠΑΟΚ θα βγει κερδισμένος από τη συγκεκριμένη υπόθεση, όπως... βομβαρδίζουν τα ιταλικά μίντια την τελευταία ώρα.

Ο πορτιέρε στον οποίο φέρεται να κατέληξε ο Μόντσι είναι ο πρώην του ΠΑΟΚ και νυν της Κοπεγχάγης, Ρόμπιν Όλσεν!

Ο Σουηδός "μονομαχούσε" με τον Αλφόνς Αρεόλα της Παρί για τον τίτλο του... Ρωμαίου και σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς τον κέρδισε στις λεπτομέρειες, κάνοντας παράλληλα ένα εξαιρετικό δώρο στον ΠΑΟΚ που δεν τον... πίστεψε πριν από τρία χρόνια, όμως φρόντισε να του βάλει ποσοστό μεταπώλησης όταν τον έδιωξε.

Επί της ουσίας, λοιπόν, ο 28χρονος -όπως γράφουν στην Ιταλία- αναμένεται το επόμενο διάστημα στη Ρώμη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο...

Από τη συμφωνία αυτή ο ΠΑΟΚ θα βγει κερδισμένος, γιατί από τα χρήματα που θα λάβει η Κοπεγχάγη το 20% θα πάει στη Θεσσαλονίκη...

Το ακριβές ποσό δεν έχει δει ακόμη το φως της δημοσιότητας, ωστόσο δύο είναι τα κυρίαρχα. Προ διημέρου οι Ιταλοί έγραφαν ότι η Ρόμα προσέφερε ταβάνι 12 εκατ. ευρώ, ενώ οι Δανοί ζητούσαν κοντά στα 17.000.000 ευρώ.

Με τα 12.000.000 ευρώ ο ΠΑΟΚ θα έχει να λαμβάνει 2,4 βάσει της συμφωνίας στο ποσοστό μεταπώλησης (20%), ενώ με τα 17.000.000 ευρώ, τότε οι "ασπρόμαυροι" θα βάλουν στα ταμεία τους 3,4 εκατ. ευρώ.

Βάσει πιθανοτήτων τα δύο κλαμπ -αν ισχύουν αυτά που γράφουν οι Ιταλοί- πρέπει να συμφώνησαν κάπου στη μέση, οπότε ο ΠΑΟΚ πάνω κάτω θα πάρει κοντά στα 3.000.000 ευρώ! Καθόλου άσχημα, αφού τον Όλσεν το καλοκαίρι του 2016 τον είχε πουλήσει στην Κοπεγχάγη 700.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK