Ο ορκωτός λογιστής Δ. Ζιγκερίδης εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ορκωτός λογιστής Δημήτρης Ζιγκερίδης θα είναι ο νέος εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στην διοίκηση της ΠΑΕ, ως αντικαταστάτης του παραιτηθέντα Βαγγέλη Ποζατζίδη.

Ο ορκωτός λογιστής Δ. Ζιγκερίδης εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η επιλογή του έγινε και λόγω των εξειδικευμένων γνώσεών του, ως ορκωτού λογιστή, αφού θα είναι αυτός που θα κάνει, ως συνέχεια της επιτροπής διαφάνειας, τον διμηνιαίο οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ, που αποτελεί και θεσμική υποχρέωση του Ερασιτέχνη.

Εννοείται, ότι σε συνεργασία με την οικονομική διεύθυνση της ΠΑΕ θα μεταφέρει και επικοδομητικές προτάσεις του Ερασιτέχνη για την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία της εταιρείας, με σαφή στόχευση την απαραίτητη από δω και πέρα επίτευξη ισοσκελισμένων ισολογισμών, όπως επιτάσσει η ΟΥΕΦΑ και η βιωσιμότητα της εταιρείας.

Ο Ζιγκερίδης συμμετείχε στην άτυπη διοίκηση του Κώστα Ορφανού το καλοκαίρι του 2006 και έπαιξε ενεργό ρόλο στην αποπομπή του Γιάννη Γούμενου, ως εκ των πρωταγωνιστών στην αποστολή της μηνυτήριας αναφοράς στον αθλητικό εισαγγελέα Βασίλη Φλωρίδη, με την οποία καταγγέλονταν υπερτιμολόγηση της μεταγραφής των Αιγυπτίων Σικαμπάλα και Μέγκαχεντ και μη απόδοση βεβαιωμένων φόρων.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά, όχι μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά και της Δυτικής Θεσσαλονίκης είναι έντονη, καθώς ήταν και υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών στις τελευταίες εκλογές. Αναμένεται πλέον και η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το σχετικό δελτίο τύπου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου ορίζεται ως εκπρόσωπος του στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ,το μέλος του κ. Ζιγκερίδης Δημήτριος»

- Στα αγωνιστικά απόντες από τον αγώνα με την Εργοτέλη θα είναι οι τραυματίες Παπάζογλου και Γεωργιάδης, ενώ αμφίβολος είναι και ο Ίβιτς, καθώς στην σημερινή προπόνηση ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK