Ο ΠΑΟΚ και η περίπτωση Ογκούστιν

Μέσω δηλώσεων του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, οι Πολωνοί γράφουν για τον ΠΑΟΚ και τον Μπλάζεϊ Ογκούστιν.

Ο ΠΑΟΚ και η περίπτωση Ογκούστιν

Πολωνικό δημοσίευμα αναφέρεται στον ΠΑΟΚ και στον Μπλάζεϊ Ογκούστιν φιλοξενώντας δηλώσεις του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Συγκεκριμένα ο άλλοτε παίκτης του "Δικεφάλου" (είναι πλέον στα τμήματα υποδομής των "ασπρόμαυρων"), ανέφερε για τον 26χρονο αμυντικό.

"Πρόσφατα ρωτήθηκα για τον Μπλάζεϊ Ογκούστιν της Γκόρνικ Ζάμπρζε. Ο ΠΑΟΚ έχει δύο βασικούς στόπερ και δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Η ενίσχυση είναι απαραίτητη στην άμυνα. Είναι δύσκολο πάντως να έχω μια εικόνα για τον Μπλάζεϊ εξαιτίας του τραυματισμού του ενώ στην συνέχεια δεν αγωνίστηκε σε τέσσερα παιχνίδια λόγω τιμωρίας".

"Είπα στον ΠΑΟΚ να κοιτάξει τα αδέλφια Μακ"

Ο Σνάουτσνερ με δηλώσεις του στην ίδια ιστοσελίδα τόνισε πως μετέφερε στην πλευρά του ΠΑΟΚ να προσέξει τους αδελφούς Μακ (σ.σ. τον Ματέους που είναι 23 ετών και παίζει ως μέσος και τον Μίκαλ που είναι 23 ετών και παίζει ως φορ) που αγωνίζονται στην Μπέλχατοφ. "Όταν η σεζόν ξεκίνησε, είπα στους ανθρώπους από τον ΠΑΟΚ να κοιτάξουν τις περιπτώσεις των αδελφών Μακ από την Μπέλχατοφ. Στην αρχή έκαναν αίσθηση, αλλά τώρα τα πράγματα είναι λίγο χειρότερα. Ο Ματέους τραυματίστηκε, ο Μίκαλ έπεσε αγωνιστικά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK