Ο ΠΑΟΚ μοναδικός ενδιαφερόμενος για Έλντερ Κριστοβάο

Ο ΠΑΟΚ είναι πλέον η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Έλντερ Κριστοβάο, αφού οι Ρέιντζερς έπαψαν ν' ασχολούνται με την περίπτωσή του.

Ο Έλντερ Κριστοβάο παρουσιάζεται ως ένας εκ των υποψηφίων για ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ όντας ψηλά στη λίστα του Φρανκ Άρνεσεν. Φαίνεται μάλιστα ότι η ελληνική ομάδα "παίζει" μόνη της για τον Πορτογάλο προπονητή, αφού οι Ρέιντζερς αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

Αυτό τουλάχιστον τονίζεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας belfastlive.co.uk.

Σημειώνεται πως το πρωί της Παρασκευής (12/6) δημοσίευμα της abola.pt έκανε λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 44χρονο τεχνικό.

Μένει να φανεί αν όντως οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" θα επικεντρωθούν στην περίπτωση του Κριστοβάο, παλαίμαχου αμυντικού, όντας πια οι μόνοι που ενδιαφέρονται γι' αυτόν.

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα