Ο Σαββίδης αποφασίζει για τον επόμενο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ

Για το Νο1 ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, είναι εκείνος που θα... παίξει μπάλα. Άλλωστε ήταν ο πρώτος που άνοιξε το θέμα του τερματοφύλακα. Οι επιλογές πλέον είναι τρεις, Ροντρίγκο Ρέι, Γκιγέρμο Οτσόα κι ένα αουτσάιντερ. Ποιος θα φορέσει τελικά γάντια του Δικεφάλου του Βορρά;

Ο Σαββίδης αποφασίζει για τον επόμενο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ

Ο Λούμπος Μίχελ έφερε εις πέρας τη δουλειά του στον τομέα των τερματοφυλάκων και παρέδωσε τρεις φακέλους στον Ιβάν Σαββίδη. Πλέον, για το Νο1 ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι εκείνος που θα παίξει μπάλα.

Άλλωστε, εκείνος ήταν ο πρώτος που με τις δηλώσεις του ήταν ο πρώτος που “άνοιξε” το θέμα της απόκτησης γκολκίπερ, πριν από 27 ημέρες. Τα συν και τα πλην Οτσόα και Ρέι στο οικονομικό κομμάτι, και η τρίτη επιλογή.

"Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ"

Μετά το τέλος των πλέι οφ, στις δηλώσεις του ο Ιβάν Σαββίδης είχε καταστήσει σαφές πως η πρώτη αγωνιστική ανάγκη του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν θα ήταν η απόκτηση τερματοφύλακα και αυτό δεν είχε μόνο να κάνει με τον τραυματισμό του Παναγιώτη Γλύκου.

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του βορρά είχε δηλώσει: " Ήμουν πολύ αγχωμένος μην τυχόν συμβεί κάτι με τον Γλύκο, κι' αυτό επειδή είδατε ότι ο τερματοφύλακας ήταν το λάθος. Περιμέναμε την ολοκλήρωση της σεζόν για να μπορέσουμε να ενισχυθούμε προς αυτή την κατεύθυνση".

Όλα αυτά ακούστηκαν στις 31 Μαΐου. Ο Ζέλικο Μπρκιτς δεν κατάφερε να πείσει κανέναν ότι μπορεί να γίνει το “Νο1" του ΠΑΟΚ. Ο Λούμπος Μίχελ θα έπαιρνε επάνω του την αναζήτηση κίπερ, ίσως και λόγω της... "αστοχίας" του Βλάνταν Ίβιτς με την επιλογή Μπρκιτς.

ΜΙΧΕΛ ΚΑΙ... ΣΤΑΝΟΓΙΕΒΙΤΣ

Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής όχι μόνο είχε κάνει αρκετή προεργασία στο θέμα των γκολκίπερ, αλλά είχε "βάλει στις ράγες" και κάποιες περιπτώσεις τερματοφυλάκων, ώστε να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή έπεφτε το θέμα γκολκίπερ στο τραπέζι.

Η πρόσληψη του Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς έφερε ένα πρώτο “πάγωμα”. Ουσιαστικά, δόθηκε η ευκαιρία στον Σέρβο τεχνικό να διαμηνύσει στον Μίχελ τις θέσεις στις οποίες είχε εκείνος παίκτες “στα υπ' όψιν του” για τους οποίους θα έκανε κίνηση για να τους φέρει στην Τούμπα. Στους γκολκίπερ ο Στανόγιεβιτς δεν φαίνεται να έθεσε θέμα και ο Μίχελ προχώρησε, φτάνοντας στον Γκιγιέρμο Οτσόα, τον Ροντρίγκο Ρέι και έναν ακόμα τερματοφύλακα.

ΣΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΝ ΓΙΑ ΟΤΣΟA

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα έχει πρώτον "λάμψη" (λόγω της προβολής του μέσω της εθνικής ομάδας του Μεξικού αλλά και τις διετούς παρουσίας του στην Πριμέρα Ντιβιζιον) και δεύτερον την ελευθέρας του, καθώς δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Από την άλλη, με το Μεξικό να βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, δεν αποκλείεται ο Οτσόα να θελήσει να εκμεταλλευτεί όσο μπορεί την εκεί παρουσία του για να "διαφημιστεί" και να εισπράξει το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο, τόσο όσον αφορά το επίπεδο της ομάδας, όσο και στο οικονομικό σκέλος. Ο Μεξικανός μπαίνει στα 32 του και η εμπειρία είναι ένα στοιχείο που δεν μπορείς να το παραβλέψεις.

ΣΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΝ ΓΙΑ ΡΕΪ

Ο Ροντρίγκο Ρέι έχει όλο το μέλλον μπροστά του και "καίγεται" για να περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Η πορεία του είναι ανοδική και στον ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να βοηθήσει αλλά και να βοηθηθεί, από τη στιγμή που δεν μεγάλη εμπειρία ως κίπερ και καμία εμπειρία από Ευρώπη. Στην περίπτωση του Ρέι, ο ΠΑΟΚ πάει για αγορά, καθώς αυτή είναι η συμφωνία που φέρεται να έχει πετύχει – σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Αργεντινή – ο Λούμπος Μίχελ με τους ιθύνοντες της Γοδόι Κρουζ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ "ΔΡΟΜΟΣ"

Μπορεί να μην έχει βγει προς τα έξω το όνομα του τρίτου της λίστας, αλλά υπάρχει και μια ακόμα περίπτωση τερματοφύλακα, με την οποία το παζλ της αναζήτησης ολοκληρώθηκε. Η τρίτη επιλογή βρίσκεται ουσιαστικά στην "σκιά" των άλλων δυο, και φαίνεται πως έχει τις μικρότερες πιθανότητες.

"ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ"

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Αλεξάνταρ Στάνογιεβιτς, ο Λούμπος Μίχελ, με τον τρόπο του, ουσιαστικά παρουσίασε το τρόπο λειτουργίας του μεταγραφικού οργανισμού των ασπρόμαυρων, τον οποίο σας τον παρουσιάσαμε στοContra. Η υπόθεση γκολκίπερ έχει φτάσει στο τέταρτο βήμα, με τα ονόματα των γκολκίπερ να έχουν καταλήξει στο οικονομικό επιτελείο αλλά και στον επικεφαλής της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ. Ο Σαββίδης έχει (από)δείξει πως όταν έχει πειστεί για κάτι, δεν διστάζει να βάλει το χέρι στην τσέπη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK