Ο Σαββίδης και τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει μια σειρά εκδηλώσεων προκειμένου να εορταστούν τα 90 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΟΚ.

Ο Σαββίδης και τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, πήρε την πρωτοβουλία να προετοιμάσει το έδαφος ώστε τα 90ά γενέθλια να είναι γεμάτα λάμψη, ανάλογη του μεγέθους του ΠΑΟΚ! Ζήτησε να δημιουργηθεί ειδική επιτροπή για να σχεδιάσει και να εκτελέσει μια σειρά εκδηλώσεων που θα τιμήσουν το παρελθόν μας, θα υπογραμμίσουν τη φιλοσοφία μας και θα θέσουν το όραμα για τη νέα εποχή.

Η επόμενη σεζόν θα είναι πλήρως αφιερωμένη στα 90 χρόνια ΠΑΟΚ με εκδηλώσεις που θα δημιουργήσουν έκπληξη και θαυμασμό και θα ολοκληρωθούν με μια ανοιχτή εκδήλωση στις 12 Απριλίου 2016. Ο Ιβάν Σαββίδης, αποδεδειγμένος εκφραστής της ανάγκης για ενότητα και ανάπτυξη ολόκληρης της οικογένειας του ΠΑΟΚ, θα επιβλέψει προσωπικά την πορεία των εκδηλώσεων, τα πρώτα σχέδια των οποίων θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες".

Επιτροπές για τις εκδηλώσεις που πρόκειται να γίνουν

Για το θέμα του εορτασμού των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ θα δημιουργηθεί μια επιτροπή από διοικητικούς και στελέχη και στη συνέχεια μια ευρύτερη επιτροπή ή αρκετές υπο-επιτροπές που θα αναλάβουν συγκεκριμένες δράσεις.

Την επόμενη σεζόν σε όλη τη διάρκειά της, θα υπάρχουν αθλητικές διοργανώσεις, κοινωνικές δράσεις και εκδηλώσεις και μια προσπάθεια, ώστε τα γενέθλια της ομάδας να έχουν και ένα μήνυμα για την αφετηρία σχετικά με το μέλλον του ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK