Ο Στέφενς, ο Πελέ και η λίστα των χαφ

Ποια είναι η στάση του Ολλανδού τεχνικού του ΠΑΟΚ στην υπόθεση του Πορτογάλου μέσου του Εργοτέλη.

Ο Στέφενς, ο Πελέ και η λίστα των χαφ

Η πλευρά του ΠΑΟΚ δεν αρνείται το ενδιαφέρον για τον Πελέ του Εργοτέλη που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο ματς της Τούμπας.

Μάλιστα, εδώ και μέρες, έχουν γίνει γνωστές και οι λεπτομέρειες της πρώτης ανεπίσημης κρούσης που έχει γίνει από την πλευρά του "Δικεφάλου" στον κρητικό σύλλογο (οι Θεσσαλονικείς ζητούν συμψηφισμό με την οφειλή 230.000 ευρώ από την πλευρά του Εργοτέλη για τη μεταγραφή Κουτσιανικούλη συν την καταβολή ενός μικρού ακόμη ποσού, και από την άλλη, οι παράγοντες του συλλόγου του Ηρακλείου ορίζουν τις απαιτήσεις τους στο μισό εκατομμύριο ευρώ).

Ποια είναι, όμως, η στάση του Χουμπ Στέφενς; Ο Ολλανδός τεχνικός έχει εκφραστεί θετικά για την αξία του Πελέ, όπως έχει κάνει και για τέσσερις-πέντε ακόμη μέσους που του έχουν υποδείξει οι παράγοντες του ΠΑΟΚ.

Το αν τελικά η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ επιμείνει για την απόκτηση του 26χρονου Πορτογάλου ή στραφεί σε άλλη περίπτωση είναι κάτι που θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες, στις συζητήσεις που θα γίνουν παρουσία και του Ιβάν Σαββίδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK