"Ο Στοχ κάνει restart"

Διαβάστε ένα ενδιαφέρον άρθρο στη Σλοβακία για τη δεύτερη ευκαιρία του 24χρονου μεσοεπιθετικού στον ΠΑΟΚ.

"Ο Στοχ κάνει restart"

Η προσπάθεια του Μίροσλαβ Στοχ να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του μέσω του ΠΑΟΚ αποτελεί ένα από τα αγαπημένα θέματα του σλοβακικού Τύπου. Χαρακτηριστικό είναι το άρθρο της ιστοσελίδας "sport.aktuality.sk" που κάνει λόγο για την επανεκκίνηση του Στοχ. "Πολλοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται την αποχώρησή του από τη Φενέρμπαχτσε με τη μορφή δανεισμού, όχι σαν απόδραση από το υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά σαν προσπάθεια να κάνει επανεκκίνηση" σημειώνει ο συντάκτης του κειμένου και προσθέτει: "Αυτό συμβαίνει συν τοις άλλοις γιατί στη Θεσσαλονίκη δεν τον περιμένει κάποιο ειδύλλιο. Βέβαια, ο πειρασμός βρίσκεται και εκεί, το ερέθισμα για ταραχώδη ζωή υπάρχει και αν ο Στοχ μπερδέψει την Θεσσαλονίκη με την Κωνσταντινούπολη, δεν θα τον αποφύγει".

Ωστόσο, ο υπογράφων εκτιμά πώς "ο Στοχ είναι έτοιμος να παλέψει για τη χαμένη εμπιστοσύνη του κοινού, των επαγγελματιών του ποδοσφαίρου, του προπονητή της εθνικής Σλοβακίας. Δεν μπορεί να διακινδυνεύσει άλλο την καριέρα του και έδειξε ότι το κατάλαβε και ο ίδιος όταν κλήθηκε να απαντήσει για το βίντεο από ένα Prive πάρτι που είδε το φως της δημοσιότητας".

Ακόμη, υπογραμμίζεται έντονα η ζεστή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο ματς με την Καλλονή και... πυροδότησε τα πόδια του, σημειώνοντας ένα τυπικό γκολ Στοχ.

Καταλήγει αναφέροντας τα εξής: "Τον Οκτώβριο ο Στοχ θα μπει στα 24 και δεν μπορώ να προβλέψω αν θα μπορέσει να αφήσει τη σκόνη πίσω του, επειδή η νιότη κουβαλά και τρέλα. Όμως τη βίωσε και πλήρωσε γι' αυτό. Για τον ίδιο και όλο το σλοβακικό ποδόσφαιρο θα είναι καλό αν η φιλοξενία που του παρέχει η ελληνική ομάδα θα συνδεθεί με όμορφα πράγματα πάνω στο χορτάρι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK