Ο... χρόνος "σύμμαχος" του Ολίσε

Η... δεδομένη αγωνιστική ποιότητα που έχει ο Σεκού Ολίσε και το συνεχόμενο "ανέβασμά" του που θα "έρθει" με την προσαρμογή του στον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ.

Ο... χρόνος "σύμμαχος" του Ολίσε

Ο Σεκού Ολίσε ήταν σίγουρα από τα... κέρδη του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Βέροια. Ο Λιβεριανός ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και εκτός από κάποιες εντυπωσιακές ενέργειές του (φανέρωσε πως... εύκολα μπορεί να παίξει στο ένας εναντίον ενός), "έγραψε" και μία ασίστ (αυτή στο γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη). Η ποιότητα του βέβαια δεν χρειαζόταν να διαπιστωθεί από το σαββατιάτικο ματς. Είναι γνωστό πως είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολύ ταλέντο και έχοντας την δυνατότητα να βοηθήσει τόσο δημιουργικά όσο και εκτελεστικά μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που απειλεί με σουτ.

Το ζητούμενο στην περίπτωσή του είναι να βρει τα πατήματά του... Ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα με την Βέροια τόνισε πως "προσπαθώ να προσαρμοστώ στο σύστημα και να το κατανοήσω πλήρως και πιστεύω πως το έχω καταφέρει σε ένα μεγάλο βαθμό". Και σε αυτά τα λόγια του "κρύβεται" το... μυστικό για όσα μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ. Οσο "μαθαίνει" ο ίδιος τον τρόπο παιχνιδιού του "Δικεφάλου", θα "ανεβαίνει" αγωνιστικά. Εξάλλου το ταλέντο του περισσεύει... Υπήρχαν αρκετά ματς που φάνηκε αυτό, αλλά τού έλειπε η διάρκεια.

Αυτή ωστόσο δεν την είχε ο Ολίσε καθώς χρειαζόταν κάποιο διάστημα για να προσαρμοστεί στο... στυλ με το οποίο παίζει ο "Δκέφαλος". Και ο χρόνος αναμένεται να αποτελέσει "σύμμαχος" του και όσο πιο πολύ τακτικά βελτιώνεται, τόσο περισσότερα θα "δίνει" στον ΠΑΟΚ. Να σημειωθεί πως στο ματς με την Βέροια αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε όλη την διάρκεια ενός αγώνα και το στοίχημα γι' αυτόν είναι στο εξής να "μάθει" κι άλλο στον "Δικέφαλο" έτσι ώστε με τις πολλές δυνατότητες που έχει να τον βοηθήσει σε πολλούς τομείς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK