Οι Αγγλοι επιμένουν, ο Βιεϊρίνια δηλώνει άγνοια

Νέο δημοσίευμα της "Mirror" τα ξημερώματα της Τρίτης (02/08) θέλει την Μπλάκμπερν να είναι έτοιμη να αποκτήσει τον Βιεϊρίνια. Ο ίδιος αρνείται τα σενάρια.

Οι Αγγλοι επιμένουν, ο Βιεϊρίνια δηλώνει άγνοια

Νέο δημοσίευμα της "Mirror" τα ξημερώματα της Τρίτης (2/8) θέλει την Μπλάκμπερν να είναι έτοιμη να αποκτήσει τον Πορτογάλο, αφού, όπως τονίζεται έχει εξασφαλίσει τα απαραίτητα χρήματα από την πώληση του Κάλινιτς στην Ντνίπρο.

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 4.5 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ είναι η Μπλάκμπερν, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της "Mirror" τα ξημερώματα της Τρίτης (2/8). Όπως τονίζεται ο αγγλικός σύλλογος βρήκε τα χρήματα που του επιτρέπουν να καταθέσει νέα, βελτιωμένη Νέο δημοσίευμα της "Mirror" τα ξημερώματα της Τρίτης (2/8) θέλει την Μπλάκμπερν να είναι έτοιμη να αποκτήσει τον Πορτογάλο, αφού, όπως τονίζεται έχει εξασφαλίσει τα απαραίτητα χρήματα από την πώληση του Κάλινιτς στην Ντνίπρο.

Μάλιστα, αναφέρεται πως η Μπλάκμπερν είναι σε θέση να καλύψει το 33% των δικαιωμάτων του Βιεϊρίνια που κατέχει η Πόρτο με χρήματα και ενδεχομένως βάζοντας νέο ποσοστό μεταπώλησης υπέρ της πορτογαλικής ομάδας στο νέο συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα, εφόσον υπάρξει συμφωνία με τον Βιεϊρίνια.

Με άλλα λόγια, τα 4.5 εκ. ευρώ που αναφέρονται στο ρεπορτάζ, αν υπάρξει πρόταση, θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μιας και η Μπλάκμπερν, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, θα διαπραγματευτεί από μόνη της με την Πόρτο.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που ο επίσημος ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (1/8) ισχυριζόταν πως η αγγλική ομάδα δεν τον έχει πλησιάσει με νέα βελτιωμένη πρόταση, σε σχέση με τα δύο εκατομμύρια ευρώ που είχε προσφέρει μερικές μέρες νωρίτερα.

Την ίδια στιγμή ο Βιεϊρίνια μιλώντας στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" διέψευσε τα αγγλικά σενάρια και μάλιστα εμφανίστηκε ενοχλημένος από την έκταση που έχει πάρει το θέμα:

"Μαθαίνω και εγώ για το ενδιαφέρον της Μπλάκμπερν μέσα από τα ΜΜΕ. Δεν έχω, όμως, ιδέα για καμία πρόταση. Ούτε από τον ΠΑΟΚ με έχουν ενημερώσει για κάτι τέτοιο ούτε ο μάνατζερ μου δέχθηκε κάποιο τηλεφώνημα από την Αγγλία. "Έχω κουραστεί να ακούω για τις ομάδες που ενδιαφέρονται για εμένα μέσω των ΜΜΕ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK