Οι εκλάμψεις του Λάζαρ

Καταλυτική μπορεί να αποδειχθεί για τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ η σταθερότητα που πρέπει να επιδείξει ο Ρουμάνος μέσος.

Οι εκλάμψεις του Λάζαρ

Μία πάνω μία κάτω είναι η απόδοση του Λάζαρ την φετινή περίοδο. Οι δυνατότητες του Ρουμάνου είναι αδιαμφισβήτητες, υπάρχουν, όμως, αγώνες που δείχνει εγκλωβισμένος με αποτέλεσμα σε πολλές των περιπτώσεων να επηρεάζεται συνολικά ο "Δικέφαλος". Η θέση, άλλωστε, που παίζει, αυτή του κεντρικού χαφ είναι κομβική για οποιαδήποτε ομάδα, με δεδομένο πως αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ άμυνας και επίθεσης.

Ο Λάζαρ, συν τοις άλλοις, έχει αποδείξει ότι στην καλή του μέρα μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τους επιθετικούς του "Δικεφάλου" ή να σκοράρει ο ίδιος, αφού υπάρχουν στιγμές που έχει εξαιρετικές εμπνεύσεις, φαντασία στο παιχνίδι του και, φυσικά, την τεχνική κατάρτιση για να δημιουργήσει. Κάτι που φάνηκε και φέτος με το εκπληκτικό τέρμα που σημείωσε στην Κομοτηνή.

Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 1-4

Το μεγάλο μείον, ωστόσο, φέτος του Ρουμάνου είναι ότι δεν μπορεί να κρατήσει σταθερά καλή απόδοση σε σερί αγώνων. Εχει γράψει, έως τώρα, σε τρεις διοργανώσεις την τρέχουσα περίοδο 35 συμμετοχές, τρία γκολ και τρεις ασίστ και σίγουρα εν όψει πλέι οφ ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί τον γνωστό καλό Λάζαρ για να ενισχυθεί, κυρίως, στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK