Οι ημερομηνίες που κρίνουν Στέφενς-παίκτες

Συγκεκριμένα είναι τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν που θα δείξουν αν η φετινή σεζόν ολοκληρωθεί επιτυχημένα ή όχι για τον ΠΑΟΚ.

Οι ημερομηνίες που κρίνουν Στέφενς-παίκτες

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ηττηθεί από Πλατανιά, Πανιώνιο και Παναθηναϊκό, αλλά, πλέον, από εδώ και πέρα στην σεζόν τα λάθη δεν θα συγχωρούνται. Ακολουθούν παιχνίδια που θα κρίνουν κάτα πόσο η φετινή περίοδος θα είναι επιτυχημένη ή όχι για τον ΠΑΟΚ και ο "Δικέφαλος" καλείται να φορέσει το καλό του κοστούμι και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Με δεδομένο ότι ο στόχος του πρωταθλήματος, ουσιαστικά, έπαψε να υφίσταται μετά την βαριά ήττα στο "Καραϊσκάκης", μοναδική επιδίωξη του ΠΑΟΚ στην Super League θα πρέπει να είναι η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην κανονική περίοδο, με όσον το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά από τον τρίτο της βαθμολογίας.

Μπενφίκα και Κύπελλο

Το βάρος, όμως, κυρίως πέφτει στις άλλες δύο διοργανώσεις που συμμετέχει ο "Δικέφαλος". Τον περιμένουν τα δύο παιχνίδια με Μπενφίκα για το Europa League, οι ημιτελικοί Κυπέλλου και εφόσον προκριθεί ο τελικός της δεύτερης τη τάξει εγχώριας διοργάνωσης. Πάμε, όμως, να δούμε πότε θα διεξαχθούν οι αγώνες που θα κρίνουν το έργο του Στέφενς και των παικτών του ΠΑΟΚ.

Κατ΄αρχήν την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου ο "Δικέφαλος" θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Σμύρνης στον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου, ενώ στις 20 Φεβρουαρίου ο "Δικέφαλος" θα υποδεχθεί την Μπενφίκα και θα επιχειρήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο Ντα Λουζ στις 27 του μηνός. Θα ακολουθήσουν οι ημιτελικοί Κυπέλλου με Ατρόμητο ή Ολυμπιακό στις 19-20 Μαρτίου και 16-17 Απριλίου και -εφόσον φυσικά ο ΠΑΟΚ προκριθεί- ο τελικός της διοργάνωσης στις 26 Απριλίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK