Οι μεταγραφικές δυσκολίες στον ΠΑΟΚ

Τι έχει διαμηνύσει ο Άρνεσεν σε Σαββίδη και Αγγελίδη και τι κάνει -αυτή την περίοδο- τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διστακτικό για μεγάλες υπερβάσεις.

Οι μεταγραφικές δυσκολίες στον ΠΑΟΚ

Έως τώρα ο ΠΑΟΚ δεν έχει αποκτήσει νέους ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά την επόμενη περίοδο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο λόγος της καθυστέρησης έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Άρνεσεν έχει βάλει τον πήχη πολύ ψηλά και αυτό δεν το αποδεικνύει μόνο η περίπτωση Φινμπόγκασον.

Ο Δανός έχει πει στον Σαββίδη και στον Αγγελίδη ότι περιμένει να κλείσουν το ρόστερ τους μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες (π.χ. Τσέλσι) για να πάρει παίκτες που δεν θα χωρούν στα πλάνα τους. Αυτό, φυσικά, είναι χρονοβόρο.

Ένα από τα σημεία, εξάλλου, που συζητήθηκαν στη σύσκεψη του Σαββάτου είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να απαλλαγεί από υψηλά συμβόλαια ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζει, με κυριότερες περιπτώσεις των Μάρτενς και Μαντούρο.

Ο Σαββίδης βλέπει, λοιπόν, ότι δεν μπορεί -ακόμη- να ελαφρύνει την ομάδα από χρήματα που δίνονται χωρίς αντίκρισμα και γι' αυτό δείχνει διστακτικός για πολύ μεγάλες υπερβάσεις.

Έτσι, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει δώσει μεν το "ok" για καλούς παίκτες, αλλά πάντα εντός μπάτζετ.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

Πώς ο νόμος Σπίρτζη "πάγωσε" την Ελλάδα

Γραφειοκρατική νοοτροπία, ανικανότητα και αδράνεια της κεντρικής διοίκησης ή σκόπιμες καθυστερήσεις που πατούν πάνω σε κενά και παραλήψεις του νόμου; Πως ο ν. 4412 του υπουργείου Υποδομών έχει «παγώσει» δημόσια έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων και πως προσπαθεί να ανταπεξέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ