Οι "νέοι" και ο Βίτορ που... ξεχωρίζει

Η εκτίμηση που έχει "κερδίσει" ο Μιγκέλ Βίτορ με τα όσα έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ και η μεταγραφή του Πορτογάλου που είναι η μόνη που έχει "βγει" σε... απόλυτο βαθμό σχετικά με τα νέα πρόσωπα που ήρθαν από το καλοκαίρι στην ομάδα.

Οι "νέοι" και ο Βίτορ που... ξεχωρίζει

Μπορεί να τα κάνει όλα εξίσου καλά... Ο λόγος για τον Μιγκέλ Βίτορ ο οποίος έχει δείξει πως μπορεί να βοηθήσει τόσο αμυντικά αλλά και επιθετικά. Οσον αφορά αυτό το τελευταίο μάλιστα, έχει δώσει πολλές λύσεις στον ΠΑΟΚ με τα τέρματα που έχει πετύχει (πέντε συνολικά). Η επιβράβευσή του από τους φίλους των "ασπρόμαυρων" για τα όσα έχει προσφέρει, "ήρθε" με την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη για τον μήνα Οκτώβριο.

Αν και υπήρχε κάποια αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Πορτογάλου στο ξεκίνημα της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, πλέον έχει κερδίσει την εκτίμηση των φίλων της ομάδας. Εχει φανερώσει τις ικανότητες που έχει και σίγουρα ο "Δικέφαλος" έχει πετύχει διάνα με την απόκτησή του. Και ο Βίτορ μάλλον αποτελεί την μοναδική μεταγραφή του ΠΑΟΚ που έχει "βγει" στον... απόλυτο βαθμό σχετικά με τα νέα πρόσωπα που έχουν έρθει στον "Δικέφαλο" από το καλοκαίρι.

Ο ίδιος δείχνει μια σταθερότητα που δεν έχουν άλλοι παίκτες του ΠΑΟΚ που ήρθαν φέτος στην ομάδα. Ο Μίροσλαβ Στοχ έχει "πέσει" πολύ αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα και ο "Δικέφαλος" δεν παίρνει πλέον κάτι από αυτόν, ο Λούκας Πέρεθ έχει ποιότητα αλλά δεν είναι τόσο σταθερός ενώ όσον αφορά τον Αλέξανδρο Τζιόλη, πολλοί περίμεναν περισσότερα από αυτόν.

Ο Γιάννης Σκόνδρας ήρθε για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας αλλά ο Στέλιος Κίτσιου έχει αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση στη συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων των "ασπρόμαυρων" ενώ ο Ινίγο Λόπεθ δεν έχει δείξει... κάτι καλό. Ο Νίκος Σπυρόπουλος δεν έχει πάρει ευκαιρίες, ο Τόμας Νέτσιντ ακόμη "ψάχνεται", ο Σωτήρης Νίνης απλά έχει κάποια θετικά "ξεσπάσματα" σε αγώνες και του λείπει η διάρκεια και ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει... μπροστά του τον Αλβες Λίνο και αποτελεί εναλλακτική επιλογή. Με λίγα λόγια ο Βίτορ είναι ο πλέον σταθερός παίκτης και αυτός που ξεχωρίζει από τα νέα πρόσωπα που ήρθαν στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK