Οι τομείς που χρειάζεται βελτίωση ο ΠΑΟΚ

Σε τρεις τομείς στρέφεται το ενδιαφέρον του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική του βελτίωση μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Οι τομείς που χρειάζεται βελτίωση ο ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του "δικεφάλου" επέστρεψαν στις προπονήσεις και, ουσιαστικά, ξεκίνησαν την προετοιμασία για το δύσκολο αγώνα της 5ης Ιανουαρίου με τον Πανιώνιο, τη στιγμή που ο Σούλης Μαρκόπουλος επικεντρώνεται στα σημεία που χρήζουν βελτίωσης.

Το σημαντικότερο εξ αυτών είναι το μάζεμα των ριμπάουντ, αφού υπήρξαν παιχνίδια που ο ΠΑΟΚ δεν πήρε καλό βαθμό, ενώ αναζητείται μέθοδος αντιμετώπισης ομάδας που αρέσκονται να σουτάρουν συχνά έξω από τη γραμμή των 6,75.

Επί παραδείγματι τόσο το Ρέθυμνο όσο και ο Πανελευσινιακός δυσκόλεψαν πολύ την ομάδα της Θεσσαλονίκης με τα πολλά εύστοχα σουτ τριών πόντων και, όπως είναι φυσικό, ο Σούλης Μαρκόπουλος πονοκεφαλιάζει.

Ο τελευταίος τομέας που... χωλαίνει ο ΠΑΟΚ έχει να κάνει με τους αυτοματισμούς. Οι συνεργασίες πρέπει να γίνουν πιο ουσιαστικές, προκειμένου να μην πέφτει το βάρος σε συγκεκριμένους παίκτες. Σημειώνεται, πάντως, ότι οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι υπάρχει επιθετικός πλουραλισμός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK