Οι χώρες που "μαγνητίζουν"

Η σύνθεση του δικτύου σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ "προδίδει" τις χώρες που δίνουν έμφαση οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" για την ενίσχυση της ομάδας.

Οι χώρες που "μαγνητίζουν"
savvidis1.jpg MOTIONTEAM

Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ προετοιμάζουν το έδαφος για να παρουσιαστούν έτοιμοι στο μεταγραφικό παζάρι. Πρόσφατα, εξάλλου, συναντήθηκαν στην αίθουσα συσκέψεων της Τούμπας ο Χουμπ Στέφενς και στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους σκάουτερ που έχουν ξεκινήσει συνεργασία με τον "Δικέφαλο". Οι ξένοι σκάουτερ που εντάχθηκαν στο δίκτυο σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ, μάλιστα, φανερώνουν τις χώρες που τραβούν την προσοχή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Η συνθεσή, λοιπόν, του δικτύου σκάουτινγκ δείχνει την έμφαση που δίνει ο Ιβάν Σαββίδης σε Σερβία, Τσεχία και Ρωσία. Οι ξένοι σκάουτερ, άλλωστε, που παρευρέθηκαν στη σύσκεψη ήταν ένας Σέρβος, ένας Τσέχος και ένας Ρώσος, οι οποίοι γνωρίζουν καλά τις αγορές των χωρών τους, αλλά και γειτονικών χωρών.

Ο Τσέχος για παράδειγμα μπορεί να εκφράσει άποψη και για την αγορά της Σλοβακίας και ο Ρώσος για τις πρώην χώρες της Σοβιετικής Ένωσης. Μέσω αυτής της οδού οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα έχουν σύντομα στα χέρια τους μία λίστα με παίκτες που μπορούν να αποκτηθούν είτε άμεσα, είτε στο μέλλον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK