Οπαδοί στην Τούμπα, επεισόδιο στη Συν. Τύπου

Πάνω από 200 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην Τούμπα για την άφιξη της αποστολής του "Δικεφάλου".

Οπαδοί στην Τούμπα, επεισόδιο στη Συν. Τύπου

Οι παίκτες, αλλά κυρίως οι διοικούντες (περισσότερο οι Βρύζας, Τσιστιακόφ) άκουσαν τα παράπονα γιατί πήγε η ομάδα πήγε απροστάτευτη στο "Κλ. Βικελίδης". Θεωρούν ότι με το μπάτζετ που δόθηκε έπρεπε να ήταν καλύτερη η εμφάνιση, ενώ ακόμη αναφέρθηκαν ότι δεν μπορεί να σας κάνει... πλάκα ο Κομίνης, λέγοντας ότι ξέρουμε από που ήρθε αυτή η διαιτησία, αφήνοντας υπονοούμενα για τον Ολυμπιακό.

Τα στελέχη του ΠΑΟΚ παραδέχθηκαν αυτά που άκουσαν και συμφώνησαν ότι η διαιτησία ήταν απαράδεκτη.

Eπεισόδιο με τη λήξη της συνέντευξης του Γιώργου Γεωργιάδη

Επεισόδιο σημειώθηκε μετά το τέλος της Συνέντευξης Τύπου του Γιώργου Γεωργιάδη. Όπως αναφέρει η πλευρά του κατά την αποχώρηση του Γ.Χ από την αίθουσα Τύπου κάποιοι από τον Άρη επιτέθηκαν στον προπονητή του ΠΑΟΚ, αλλά και στους ανθρώπους που τον συνόδευαν. Αντίστοιχα, από την πλευρά του Άρη αναφέρουν ότι δέχθηκαν προκλήσεις από τους άνδρες ασφαλείας που συνόδευαν τον τεχνικό του ΠΑΟΚ του στυλ "θα κάνουμε καιρό να σας δούμε", ενώ αναφέρουν ότι δέχθηκαν και χειρονομίες.

Η αποβολή Ποικιλίδη- Κωνσταντινίδη

Ο ΠΑΟΚ έχει παράπονα για τη στάση του Κομίνη, ότι κράτησε μόνο 3 λεπτά καθυστερήσεις, αλλά και για το διάστημα των 35 λεπτών που άργησε να ξεκινήσει το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα, σε αυτήν τη διακοπή ο Κομίνης απέβαλλε τους Παναγιώτη Ποικιλίδη και Παντελή Κωνσταντινίδη, οι οποίοι, όπως αναφέρει, του επιτέθηκαν φραστικά. Συγκεκριμένα, όπως λένε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ο διαιτητής του ανέφερε: "Αυτήν την καθυστέρηση την κάνω για να σας προστατεύσω" και εκεί ήρθε η οργή από πλευράς ΠΑΟΚ απαντώντας ότι "Αν ήθελες να μας προστατεύσεις δε θα "σφύριζες" έτσι και θα προστάτευες περισσότερο τους παίκτες μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK