Όταν η Τούμπα φοβίζει τον αντίπαλο

Το παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης με τον Ολυμπιακό πλησιάζει και το Contra.gr θυμάται περιπτώσεις που η έδρα του ΠΑΟΚ μετατράπηκε σε καμίνι (VIDEOS).

Όταν η Τούμπα φοβίζει τον αντίπαλο

Η Τούμπα έχει την φήμη της έδρας που τρομάζει τον αντίπαλο και που δίνει στον ΠΑΟΚ τεράστια ώθηση σε κρίσιμα παιχνίδια. Παίρνοντας, λοιπόν, αφορμή από το γεγονός ότι οι φίλαθλοι του "Δικεφάλου" εξαφάνισαν εν ριπή οφθαλμού τα εισιτήρια του μεγάλου ημιτελικού φέρνουμε στις οθόνες σας στιγμές από περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια που η Τούμπα μετατράπηκε σε καμίνι.

20/2/2014 ΠΑΟΚ-Μπενφίκα 0-1

Ξεκινάμε από την φετινή σεζόν και τον αγώνα με την Μπενφίκα, όπου το sold out ανακοινώθηκε τρεις ημέρες πριν το παιχνίδι. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έδωσαν μοναδική "παράσταση" υπό το βλέμμα του προέδρου της UEFA, Μισέλ Πλατινί, απλώνοντας με την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο στην θύρα 5 το τεράστιο πανό του ΣΦ ΠΑΟΚ Μηχανιώνας.

15/09/11 ΠΑΟΚ-Τότεναμ 0-0

Το όνομα της φημισμένης αγγλικής ομάδας αποτέλεσε πόλο έλξης για τους φίλους του ΠΑΟΚ που γέμισαν ασφυκτικά την Τούμπα και βοήθησαν τον "Δικέφαλο" να δώσει ρόλο... κομπάρσου στην Τότεναμ. Στον δρόμο για την πρόκριση στους "32" του Europa League ο ΠΑΟΚ ναι μεν αναδείχθηκε ισόπαλος με τους "πετεινούς", αλλά άξιζε και με το παραπάνω τη νίκη.

09/05/10 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-0

Ο ΠΑΟΚ είχε απωλέσει το πρωτάθλημα και μοναδικός στόχος που του είχε απομείνει ήταν η έξοδος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλέι οφ. Στο τρίτο παιχνίδι του μίνι πρωταθλήματος ο "Δικέφαλος" υποδέχεται τον Ολυμπιακό, η Τούμπα από τους πολλούς πυρσούς παίρνει "φωτιά" και οι παίκτες των δύο ομάδων μένουν με το στόμα ανοιχτό!

21/02/10 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-1

Ο ΠΑΟΚ διεκδικούσε το πρωτάθλημα και οι φίλοι του "Δικεφάλου" έδωσαν μαζικά το παρών στο κομβικό παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Η ατμόσφαιρα για ακόμη μία φορά εντυπωσιακή σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από το γκολ του Γκαρσία με απευθείας εκτέλεση φάουλ και το ξέσπασμα του Ουρουγουανού λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK