Οταν ο Μπόλονι διδάσκει τακτική...

Ο Λάσλο Μπόλονι άρχισε τη δουλειά για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος με ασκήσεις πάνω σε τακτικά θέματα της επίθεσης και της άμυνας. (videos)

Οταν ο Μπόλονι διδάσκει τακτική...

Η νίκη επί της Δόξας Δράμας είχε ως αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να "σφραγίσει" την συμμετοχή του στα πλέι οφ, με τον Λάσλο Μπόλονι να ξεκινά την δουλειά από τώρα γι' αυτά. Την επομένη του αγώνα με τους "Μαυραετούς" ο Ρουμάνος έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην τακτική της ομάδας του, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα.


Γι' αυτό τον λόγο χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες δουλεύοντας τόσο ανασταλτικά όσο και στο πως θα είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ παραγωγικά. Ο τεχνικός των "ασπρόμαυρων" θεωρεί πως θα πρέπει να υπάρξει βελτίωση του "Δικεφάλου" στους συγκεκριμένους τομείς όσον αφορά τα πλέι οφ που... έρχονται καθώς θεωρεί ότι το πως θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ επιθετικά και αμυντικά, θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό αν η παρουσία της ομάδας του στα πλέι οφ θα είναι πετυχημένη.

Μια γεύση από την βαρύτητα που δίνει ο Ρουμάνος στην τακτική και τα μαθήματα που κάνει στους παίκτες του, μπορείτε να πάρετε στα παρακάτω videos.

News 24/7

24MEDIA NETWORK