Όταν ο Μπόλονι κατέκτησε πρωτάθλημα στα πλέι οφ

Η δυνατή συγκίνηση του προπονητή του ΠΑΟΚ όταν έπαιξε αγώνες πλέι οφ με αντίπαλο την Αντερλεχτ (video).

Όταν ο Μπόλονι κατέκτησε πρωτάθλημα στα πλέι οφ
INTIME SPORTS

Ο Λάσλο Μπόλονι έχει ευχάριστη ανάμνηση από παιχνίδια πλέι οφ, από τον καιρό που βρίσκονταν στον πάγκο της Σταντάρ Λιέγης. Και εξηγούμαστε... Στις 24 Μαΐου 2009 ο Ρουμάνος τεχνικός κατέκτησε το βελγικό πρωτάθλημα. Μία επιτυχία, όμως, που ήρθε μέσα από διπλούς αγώνες πλέι οφ (όπως ονομάστηκαν τότε στο Βέλγιο) με την Αντερλεχτ, διότι οι δύο ομάδες είχαν ισοβαθμήσει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα η Σταντάρ ναι μεν να φτάσει στην κορυφή για δεύτερη σερί σεζόν, αλλά με ψυχοφθόρο τρόπο.

Και αυτό γιατί οι πρωταθλητές Βελγίου αναγκάστηκαν να παίξουν δύο εξτρά παιχνίδια με μία παραδοσιακή δύναμη του βελγικού ποδοσφαίρου, την Αντερλεχτ. από τα οποία θα προέκυπτε η νέα πρωταθλήτρια ομάδα. Η Σταντάρ, τελικά, κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία (1-1) στο "Βινσάν Κονσταντάν", επικράτησε 1-0 στην έδρα της και χάρισε στον νυν τεχνικό του ΠΑΟΚ μία, αν μη τι άλλο, δυνατή συγκίνηση σε αγώνες πλέι οφ. Που, βέβαια, δεν θυμίζουν το μίνι πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Ελλάδα, αλλά δεν παύουν να είναι μία πρόσθετη διοργάνωση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Δείτε το VIDEO από το παιχνίδι Σταντάρ Λιέγης-Αντερλεχτ (1-0)

Μάλιστα, το πέναλτι από το οποίο προήλθε το τέρμα, το κέρδισε ο Μποκανί και το εκτέλεσε στο 40' ο Βίτσελ, ένας παίκτης που ανέδειξε ο Μπόλονι και που πλέον βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK