Όταν "πάγωσαν" με τον Λέοβατς

Ο τρομερός τραυματισμός του Κροάτη ποδοσφαιριστή που βρίσκεται μία ανάσα από την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, σε παλαιότερο ντέρμπι μεταξύ της Αούστρια και της Ραπίντ Βιέννης.

Όταν "πάγωσαν" με τον Λέοβατς

Ο Μαρίν Λέοβατς είναι θέμα χρόνου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ και ψάχνοντας στο διαδίκτυο στοιχεία για την καριέρα του Κροάτη αριστερού φουλ μπακ βρήκαμε μία δυσάρεστη στιγμή που έχει σημαδέψει την έως τώρα σταδιοδρομία του. Πρόκειται για έναν φρικτό τραυματισμό που υπέστη παλαιότερα κατά την διάρκεια ενός ντέρμπι μεταξύ της Αούστρια και της Ραπίντ Βιέννης.

Ο Μπράνκο Μπόσκοβιτς με κίνηση βγαλμένη από ταινία πολεμικών τεχνών είχε βρει σε μία διεκδίκηση της μπάλας τον Λέοβατς με τις τάπες των παπουτσιών του στο κεφάλι. "Ολα έγιναν πολύ γρήγορα, εγώ είχα το μυαλό μου μόνο ψηλά, στην μπάλα, και έβαλα το κεφάλι. Δεν είχα δει τα πόδια του Μπόσκοβιτς. Τότε ένιωσα ένα ξαφνικό χτύπημα" θυμάται ο Κροάτης ποδοσφαιριστής, ο οποίος στη συνέχεια σωριάστηκε στο έδαφος, έβαλε το χέρι του στο κεφάλι του και κατάλαβε ότι αιμορραγεί.

Όταν "πάγωσαν" με τον Λέοβατς

"Ηταν κόκκινη κάρτα γιατί είχε υψωμένο το πόδι. Έμεινα έκπληκτος που ο διαιτητής του έδειξε μόνο την κίτρινη κάρτα", είχε τονίσει ο Λέοβατς, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε την, πλέον, χαρακτηριστική φωτογραφία από την στιγμή του τραυματισμού του 27χρονου παίκτη.

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με Λέοβατς

Εδώ και λίγη ώρα η κροατική ιστοσελίδα sport.hrt.hr φιλοξενεί δημοσίευμα το οποίο αναφέρεται στις λεπτομέρειες της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τον Λέοβατς. Όπως γράφεται, λοιπόν, ο Κροάτης μπακ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, χωρίς, ωστόσο να γίνεται λόγος για το ακριβές το ποσό που δόθηκε στην Ριέκα για την μετακίνησή του (πιθανολογείται, απλώς, στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ ότι θα δαπανηθεί ένα ποσό μεταξύ ενός και 1,7 εκ. ευρώ). Πάντως, τονίζεται ότι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής θα λαμβάνει 500.000 ευρώ ετησίως.

News 24/7

24MEDIA NETWORK