Ούτε ο Μπένγκα γνωρίζει για ΠΑΟΚ

Ο Ρουμάνος αμυντικός έκανε δηλώσεις και επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία επαφή μεταξύ των δύο πλευρών.

Benga.
Benga. BENGA.

Μετά την άμεση αντίδραση του επίσημου ΠΑΟΚ που με ανακοίνωσή του διέψευσε τα σενάρια για τον Αλεξάντρου Μπένγκα, ήρθε και η σειρά του ίδιου του Ρουμάνου παίκτη να ξεκαθαρίσει πώς δεν υπάρχει η παραμικρή επαφή για την μεταγραφή του από την Πετρολούλ Πλοϊέστι στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "dolce-sport.ro", ο Μπένγκα τόνισε: "Ειλικρινά δεν ξέρω πολλά, γιατί ήμουν σε διακοπές. Προσπάθησα να αποσυνδεθώ από τον κόσμο του ποδοσφαίρου και να αφιερώσω χρόνο στην οικογένειά μου. Και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό, απλά διάβασα ένα άρθρο στον Τύπο. Όπως αντιλαμβάνεστε, κάθε παίκτης θέλει να προοδεύει, αλλά είναι πολύ μακρινό το να συνειδητοποιήσω ότι θα γίνει αυτή η μεταγραφή. Αν προκύψει θέμα για μεταγραφή".

Αναφερόμενος, μάλιστα, στο 1.1 εκ. ευρώ που, με βάση τα σενάρια, θα έδινε ο ΠΑΟΚ για την απόκτησή του, πρόσθεσε: "Είναι μεγάλο ποσό το ένα εκατομμύριο ευρώ, πιστεύω όμως ότι θα μπορούσαν να δοθούν για μένα".

Επιπλέον, στο ρουμανικό Τύπο ξεκαθαρίζεται πώς το προφίλ στο facebook του Μιρτσέα Μπορνέσκου, τερματοφύλακα της Πλοϊέστι και συμπαίκτη του Μπένγκα, μέσω του οποίου φερόταν να επιβεβαιώνει τη μεταγραφή του τελευταίου στον ΠΑΟΚ, δεν ανήκει στον ίδιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK