Π. Γκαρσία: "Ακόμα δεν έχω πεθάνει!"

Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι πάντα έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ όπως υποστήριξε κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης εκδήλωσης που γίνεται στην μπουτίκ της ομάδας.

Π. Γκαρσία: "Ακόμα δεν έχω πεθάνει!"

" Η χρονιά είναι δύσκολη για μένα, περιμένω το 2013 να είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα. Με τον κόσμο που έχει εδώ νόμιζα πως είιναι ο αποχαιρετισμός. Ακόμη δεν έχω πεθάνει, είμαι ζωντανός... Ο κόσμος μου δίνει δύναμη να κλείσω καλά την χρονιά", είπε αρχικά ο Ουρουγουανός μέσος.

Αναφερόμενος στην πορεία του ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε: " Υποφέρω πολύ που είμαι έξω και που δεν παίζω. Είμαι χαρούμενος για τους νεαρούς που δίνουν το 100%. Είτε είμαι μέσα εγώ, είτε είμαι έξω έξω σημασία έχει η ομάδα να πάει καλά".

Ερωτηθείς για την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη απάντησε: "Ξεκίνησε με την ομάδα και θα δώσει την ποιότητα που η ομάδα χρειάζεται. Ολοι όσοι έρχονται πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω. Να παίξουν για την φανέλα και τον κόσμο".

"Ουρές" φιλάθλων για τον Γκαρσία

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το γεγονός πως ο Πάμπλο Γκαρσία βρέθηκε στην μπουτίκ της ομάδας, φροντίζοντας για μια ακόμη φορά να του δείξει την αγάπη του. Αρκετοί φίλαθλοι περίμεναν καρτερικά μέχρι να βγάλουν φωτογραφία με τον Ουρουγουανό και χαρακτηριστικό είναι ότι εξαντλήθηκε το πρώτο πακετάκι με τα αυτόγραφα!

Κάποιοι φίλαθλοι του έφεραν δώρα ενόψει των εορταστικών ημερών, ενώ ένας θαυμαστής της Ρεάλ Μαδρίτης του κρέμασε ένα κασκόλ στο πόδι του. Σημειώνεται πως στην μπουτίκ έδωσε το "παρών" και ο Αραούχο Έτο, ο οποίος όμως πέρασε... απαρατήρητος εξαιτίας της παρουσίας του Γκαρσία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK