ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Με... Παππάδες δεν συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα"

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην ΕΠΟ και ξεκαθάρισε πως δεν είναι δυνατόν να συμμετέχει στο πρωτάθλημα με τις υπάρχουσες συνθήκες.

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ πήραν θέση σχετικά με τις τελευταίες ενέργειες της ΕΠΟ. Ο "Δικέφαλος" εξέδωσε με τη σειρά του ανακοίνωση στην οποία εξαπολύει επίθεση στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τονίζοντας πως "με... Παππάδες το πρωτάθλημα είναι αδύνατον να ξεκινήσει".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Κανέναν δεν εκπλήσσει η ανεύθυνη στάση του απερχόμενου συστήματος της ΕΠΟ, όπως δεν εκπλήσσει η άλλη μια απόδειξη πως συγκεκριμένοι άνθρωποι στην Ομοσπονδία αναζητούν στο ποδόσφαιρο το άσυλο που δεν θα τους δώσει η δικαιοσύνη. Γνωρίζουν καλά τις συνέπειες του καταρτισμού των πινάκων διαιτησίας στον οποίο προχώρησαν και επίτηδες προκαλούν την κοινή λογική. Γνωρίζουν καλά πως με… Παππάδες το πρωτάθλημα είναι αδύνατον να ξεκινήσει κι εμείς να συμμετάσχουμε μ´ αυτούς τους όρους.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τους έχει καλέσει πολλές φορές να διασώσουν όση αξιοπρέπεια τυχόν τους έχει απομείνει με την παραίτησή τους. Πλέον ακούν κι από αλλού αυτά τα…καλέσματα και τους συστήνουμε για τελευταία φορά να μην περιμένουν τους τελευταίους δυο μήνες της ύπαρξής τους στο ποδόσφαιρο για να εκδικηθούν όσους προκάλεσαν την άτακτη φυγή τους. Γιατί δεν υπάρχει κανένας άλλος υπαίτιος, παρά η δική τους αλαζονεία, επίδειξη της οποίας κάνουν και σήμερα με τον αυθαίρετο και απαράδεκτο καταρτισμό των πινάκων διαιτησίας, πέρα από οτιδήποτε συμφωνήθηκε πρόσφατα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δεν συμμετέχουμε σε σημαδεμένο διαιτητικά πρωτάθλημα"
Οργισμένη ανακοίνωση της ΑΕΚ: "Δεν γινόμαστε συνένοχοι εγκληματικής οργάνωσης"