Παίρνει τον Νέλσον Ρίβας

Στον Κολομβιανό κεντρικό αμυντικό της Ίντερ Νέλσον Ρίβας κατέληξε ο ΠΑΟΚ για την θέση του στόπερ, αφού όπως φάνηκε και στο ματς με την Ξάνθη είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη η ενίσχυση της άμυνας.

Παίρνει τον Νέλσον Ρίβας

Οπως πρώτο αποκαλύπτει το Contra.gr, στον Κολομβιανό κεντρικό αμυντικό της Ίντερ Νέλσον Ρίβας κατέληξε ο ΠΑΟΚ για την θέση του στόπερ, αφού όπως φάνηκε και στο ματς με την Ξάνθη είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη η ενίσχυση της άμυνας.

Για τον Ρίβας υπήρχε έντονο ενδιαφέρον και οι διαπραγματεύσεις είχαν ξεκινήσει με το πρόσφατο ταξίδι του Ζήση Βρύζα στην Ιταλία.

Σε σύσκεψη μετά των Θόδωρου Ζαγοράκη, Ζήση Βρύζα και Παντελή Κωνσταντινίδη μετά το ματς με την Ξάνθη στα γραφεία της Τούμπας, η οποία τελείωσε γύρω στη 1 μ.μ., αποφασίσθηκε να κινηθούν τάχιστα οι διαδικασίες για την απόκτηση του 28χρονου Κολομβιανού στόπερ υπό την μορφή δανεισμού.

Η ευρωπαϊκή καριέρα του 28χρονου αμυντικού (25/03/1983) άρχισε το 2007 στην Ιντερ όπου είχε 16 συμμετοχές μέχρι το 2009 όταν και πήγε δανεικός στη Λιβόρνο. Εκεί έπαιξε μία σεζόν και στη συνέχεια "μετακόμισε" στην ουκρανική Ντνιέπρ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λάζλο Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ξάνθη είχε προαναγγείλει μεταγραφικές κινήσεις για την ομάδα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK