ΠΑΟΚ - Ξάνθη 2-1

Μετά την Μπνέι Γιεχούντα, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ για δεύτερη σερί αναμέτρηση, ωστόσο κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα. Η Ξάνθη είχε προηγηθεί με τον Ονουάτσι, ενώ οι Γεωργιάδης και Δεληγιαννίδης διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα του φιλικού αγώνα της Τούμπας.

ΠΑΟΚ - Ξάνθη 2-1

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας και καλή κυκλοφορία στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Λοντίγκιν στις επτά τελικές προσπάθειες που επιχείρησε.

Οι δύο καλύτερες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ χάθηκαν σε διάστημα ενός τετραλέπτου. Στο 18' ο Γεωργιάδης έκανε τη σέντρα και ο Ρομπέρ με εν κινήσει σουτ έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του αντίπαλου γκολκίπερ, ενώ στο 22' το σουτ του Φωτάκη πέρασε άουτ.

Στον αντίποδα, ο Γλύκος ήταν... θεατής στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου 45λέπτου, αφού μόνο στη φάση του 32ου λεπτού χρειάστηκε να επέμβει, αποκρούοντας σε κόρνερ το σουτ του Βασιλακάκη.

Παρόλα αυτά η Ξάνθη έδειξε διαφορετικό πρόσωπο στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και αφού έστειλε την προειδοποιητική βολή (σουτ Μαρσελίνιο), άνοιξε το σκορ με ένα καταπληκτικό, ψηλοκρεμαστό σουτ του Ονουάτσι στο 48ο λεπτό.

Όσο περνούσε η ώρα, πάντως, ο ΠΑΟΚ ανακτούσε τα ηνία του αγώνα, οι μεσοεπιθετικοί έφταναν με άνεση στα αντίπαλα καρέ και η ισοφάριση έμοιαζε βέβαιη. Πραγματικά, αφού ο Λοντίγκιν είπε "όχι" στον Γιάννου και ο Λυμπερόπουλος στον Γεωργιάδη, ο τελευταίος έφερε το ματς στα ίσα.

Με τη συμπλήρωση 71 λεπτών παιχνιδιού, έπειτα από αμυντικό λάθος, ο Πόποβιτς έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε, έφτασε στον Λόρενς ο οποίος έκανε δεύτερο σουτ στα σώματα και ο Γεωργιάδης που πήρε το... ριμπάουντ με τρίτο σουτ έκανε το 1-1.

Το ματς όδευε προς το τέλος του όταν ο νεοαποκτηθείς Λόρενς (αντικατέστησε τον Παναγιωτούδη στο 56') εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο νεαρός Δεληγιαννίδης με δυνατή χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ, τρία λεπτά πριν από τη συμπλήρωση του 90λέπτου.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Γλύκος (46' Γιακουμής), Σταφυλίδης (46' Λίνο), Γεωργιάδης (74' Δεληγιαννίδης), Παναγιωτούδης (57' Λόρενς), Ρομπέρ (64' Πόποβιτς), Φωτάκης (64' Κίτσιου), Κάτσε, Κωνσταντινίδης (46' Ετο), Κουμάλο, Ιντζίδης (57' Στάμου), Γιάννου.

Ξάνθη: Λοντίγκιν (64' Λυμπερόπουλος), Μπαξεβανίδης, Γκλέισον (46' Γούτας), Μαρκόφσκι (67' Αλτιπαρμακόφσκι), Μαρσελίνιο (84' Τορομανίδης), Βασιλακάκης (84' Τριάδης), Πλατέλλας (78' Κούτεβ), Φλίσκας, Κομεσίδης, Ντάνι (78' Γκακολάρι), Ονουάτσι (67' Ράνος).

ΤΟ LIVE TOY ΦΙΛΙΚΟΥ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK