ΠΑΟΚ-Τσβόλε 4-1

Το επιθετικό στιλ παιχνιδιού με το οποίο μπολιάζει τον καινούργιο ΠΑΟΚ ο Γιώργος Δώνης φαίνεται να αποδίδει από τα πρώτα φιλικά. Ένας εντυπωσιακός -στο πρώτο μέρος- Δικέφαλος θριάμβευσε 4-1 κόντρα στη Τσβόλε, στην τρίτη φιλική αναμέτρηση επί ολλανδικού εδάφους. "Αρέσει στους παίκτες αυτό που θέλουμε να περάσουμε", δήλωσε ο 43χρονος τεχνικός.

ΠΑΟΚ-Τσβόλε 4-1

Κάτι από τον ΠΑΟΚ της νέας περιόδου είδαμε στο φιλικό με τη Τσβόλε. Μάλλον, είδαμε βελτιωμένα πράγματα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια επί ολλανδικού εδάφους και έναν Δικέφαλο εντυπωσιακό στην επίθεση να σκοράρει εύκολα τέσσερα γκολ και να βγάζει άλλες τόσες φάσεις.

Ο ΠΑΟΚ του Δώνη δούλεψε άριστα το 4-4-2 με τα χαφ στην ευθεία και στο πρώτο μέρος έβγαλε πολλά ωραία πράγματα στο γήπεδο και -κυρίως- έβγαλε φάσεις και γκολ. Ο Ρομπέρ στο 26ο λεπτό άνοιξε το σκορ, ο Γιάννου στο 35' έκανε το 2-0, ο Λίνο με φάουλ στο 44' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και ο Αθανασιάδης στο δεύτερο λεπτό του β' μέρους έβαλε κι αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ γράφοντας το 4-0.

Ολα αυτά βέβαια δεν τα είδαμε και στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι λογικό αφού μέχρι το 66ο λεπτό ο Ελληνας τεχνικός είχε αλλάξει όλη την ενδεκάδα της ομάδας με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός και να δοθεί η ευκαιρία στον αντίπαλο να σκοράρει και να διαμορφώσει το 4-1.

Οσον αφορά στον Μπαρνς, μπήκε ως αλλαγή και δεν έδειξε κάτι αξιοσημείωτο. Δεν έδειξε αυτό που ψάχνει ο ΠΑΟΚ, δεν έκανε τη διαφορά.

Συμπερασματικά, ο ΠΑΟΚ των φιλικών παρουσιάζει μία επιθετική νοοτροπία που δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια. Το σύστημα του Δώνη και η νοοτροπία που περνά στους ποδοσφαιριστές φαίνεται πως αποδίδει με την ομάδα να βγάζει στο γήπεδο όρεξη για δημιουργία και παιχνίδι.

Αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα, ο Γιώργος Δώνης μίλησε στην κάμερα του ΟΤΕ TV και τόνισε χαρακτηριστικά: "Το σημαντικό είναι ότι βάζουμε καινούργια πράγματα στο παιχνίδι μας. Μέσα από τη σωστή τακτική και τη σωστή οργάνωση θα γινόμαστε καλύτεροι. Υπάρχει μεγάλη διάθεση από τους παίκτες, είναι εργατικοί και πειθαρχημένοι. Μέρα τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά το στιλ παιχνιδιού που θέλουμε να περάσουμε. Βλέπεις ότι αρέσει στους παίκτες αυτό που θέλουμε να περάσουμε και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε".

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Κρέσιτς (66' Γιακουμής), Κουμάλο (46' Στάμου), Κατσικάς (46' Ιντζίδης), Λίνο (59' Κωνσταντινίδης), Ετο (59' Αποστολόπουλος), Λάζαρ (66' Τσανδάρης), Κάτσε (46' Μπαρνς), Γεωργιάδης (59' Παναγιωτούδης), Ρομπέρ (66' Παπάζογλου), Αθανασιάδης (59' Μπανγκουρά), Γιάννου (59' Πέλκας)

TO LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

19:47
Kαλησπέρα σας. Σε περίπου 15 λεπτά ξεκινάει το τρίτο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους, με αντίπαλο την Τσβόλε.
19:50
Ο ΠΑΟΚ του Γιώργου Δώνη μετράει μία νίκη και μία ήττα στα μέχρι τώρα φιλικά του παιχνίδια. Στο πρώτο του παιχνίδι γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Οτελούλ Γκαλάτι ενώ ακολούθησε η νίκη με 2-0 επί της Μονς.
19:52
Πάμε να δούμε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.
19:53
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Κουμάλο, Κατσικάς, Λίνο, Ετο, Λάζαρ, Κάτσε, Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Αθανασιάδης και Γιάννου.
19:54
Η ενδεκάδα της Τσβόλε: Τερ Βίλεν, Φαν Πόλεν, Φαν Χίντουμ, Μπρέρσε, Αάφχες, Φαν ντεν Μπεργκ, Γκροτ, Πλουίμ, Ρένιερς, Ασεντεχ, Μπένσον
19:54
Ο Μπαρνς για τον οποίο το σημερινό τεστ είναι το τελικό βρίσκεται στον πάγκο και αυτό ενδεχομένως να σημαίνει πως δύσκολα θα μείνει στον "Δικέφαλο".
20:02
dimitris : kanena neo metagarafiko gia ton paok

Απάντηση: Οχι κάτι νέο μέχρι ώρα
20:02
Στις εξέδρες του γηπέδου βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας.
20:02
Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται με σύστημα 4-4-2, με τους Αθανασιάδη και Γιάννου να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο της ελληνικής ομάδας.
20:03
PAOKtzis : PAOKara nikes kai sta filika re. Na doume tous mikrous!!!
20:04
Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται με ολόμαυρες εμφανίσεις.
20:05
Ξεκίνησε η αναμέτρηση.
20:06
Η Τσβόλε ανέβηκε φέτος στην μεγάλη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας με σχεδόν 20 βαθμούς διαφορά...
20:08
2': Ωραία ενέργεια του Αθανασιάδη από τα αριστερά και γύρισμα της μπάλας στο ύψος της μικρής περιοχής, απομάκρυναν οι αμυντικοί της Τσβόλε.
20:08
Εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ έμειναν οι Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης και Μαλεζάς οι οποίοι ενσωματώθηκαν πριν λίγες ημέρες με την υπόλοιπη αποστολή καθώς είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδας στο Euro 2012.
20:09
Ο Στέφανος "Κλάους" Αθανασιάδης φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε αυτό το ματς.
20:10
5': Πρώτη καλή στιγμή για τους Ολλανδούς. Ο Φαν ντεν Μπεργκ έπιασε επικίνδυνη κεφαλιά μέσα από την περιοχή με τον Κρέσιτς να εκτινάσσεται και να διώχνει σε κόρνερ.
20:10
PAOKtzis : Giati feots kanoume perissoteres metagrafes apo persi enw exoume ligotera leafta apo ta diarkeias?

Απάντηση: Εχουν αποχωρήσει πολλοί παίκτες
20:14
8': Όμορφη εκτέλεση φάουλ του Λίνο με το αριστερό από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής (χαμηλά), ο γκολκίπερ της Τσβόλε Τερ Βίλεν παρακολουθούσε την πορεία της μπάλας και απέκρουσε με γροθιές πέφτοντας προς την αριστερή του γωνία.
20:14
giannhs : olympiakos
20:14
παοκ : πιος ειναι ο πιο φορμαρισμενος παικτης?
20:16
10': Μεγάλη ευκαιρία για τον Αθανασιάδη στο 10ο λεπτό. Μετά απο λάθος συννενόηση των αμυντικών της Τσβόλε, η μπάλα έφτασε στον επιθετικό του ΠΑΟΚ ο οποίος έκανε το πλασέ με το αριστερό από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Τερ Βίλεν.
20:19
paulos : ayth i omada eina kalh allauathnnikhsoume2-1uanikhseiopaok,mppr1-0
20:21
Μετά από το πρώτο "επιθετικό" δεκάλεπτο και από τις δύο ομάδες, στα τελευταία λεπτά βλέπουμε ένα παιχνίδι κέντρου.
20:22
arhs : apanthsh=opaokuaxasei
20:23
αζασ : φερναντεζ ξανα ελα στον παοκ
20:23
18': Ο Κάτσε βρήκε ελεύθερο πεδίο αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή της Τσβόλε και δοκίμασε το σουτ με το αριστερό, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Τερ Βίλεν.
20:28
22': Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ! Σέντρα-σουτ από τον Λίνο από τα αριστερά, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας της Τσβόλε και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους Ολλανδούς αμυντικούς.
20:28
astynomikos : gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllopaokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
20:29
Αρκετά καλύτερος ο ΠΑΟΚ στα πρώτα 23 λεπτά της αναμέτρησης, θα μπορούσε κάλλιστα να είχε ανοίξει το σκορ σε μία από τις δύο σπουδαίες ευκαιρίες του με Αθανασιάδη και Λίνο.
20:31
ΑΡΗΣ : ...
20:32
akis thessaloniki : GOLARAAAAAA
20:33
1-0 ο ΠΑΟΚ με σκόρερ τον Ρομπέρ!
20:34
Ο Ρομπέρ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή της Τσβόλε και δεν έχασε την ευκαιρία, καθώς με αριστερό πλασέ νίκησε τον Τερ Βίλεν στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία της ολλανδικής εστίας.
20:35
Αυτό είναι το πρότελευταιο φιλικό του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο με αντίπαλο τη Μαγιόρκα.
20:36
stelio : golaraa1-0 o lazar
20:37
Όσο περνάει η ώρα τόσο καλύτερος γίνεται ο ΠΑΟΚ, που έχει τον πλήρη έλεγχο του ρυθμού περιορίζοντας σε εντελώς παθητικό ρόλο την ομάδα της Τσβόλε.
20:40
2-0 ο ΠΑΟΚ με σκόρερ τον Γιάννου!
20:41
Η σέντρα του Γεωργιάδη από τα δεξιά κόπηκε, η μπάλα έφτασε στον Έτο ο οποίος έβγαλε νέα σέντρα σχεδόν από το ύψος του κόρνερ, με τον Γιάννου να πιάνει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και να τη στέλνει στα δίχτυα.
20:43
Νέα μεγάλη ευκαιρία από τον ΠΑΟΚ για να κάνει τρία τα τέρματά του! Ο Γιάννου είδε τον Τερ Βίλεν λίγο έξω από την εστία και επιχείρησε λόμπα λίγο πιο κάτω από τη σέντρα, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι. Υπέροχη έμπνευση από τον Έλληνα φορ.
20:44
PANAGIOTIS : ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΓΚΟΛ????????????
20:44
Bill : Pote xekinane ta prokrimatika gia tis ellinikes omades gia chapions leauge kai europa ?
20:44
thanos : problepw basika center for ton giannou k ton salpi
20:45
akis thessaloniki : EIDA PRIN PANATHA TORA PAOK MERA ME TIN NIXTA RE PAIDIA.
20:46
akis thessaloniki : EYKOLA DEYTEROS O PAOK STO PROTATHLIMA
20:46
Ο Γιάννου έφτασε τα δύο προσωπικά τέρματα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε αυτά τα φιλικά προετοιμασίας που δίνει ο "Δικέφαλος" στην Ολλανδία.
20:48
Σουτ εκτός περιοχής, ο Κρέσιτς έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε χωρίς δυσκολία.
20:48
43': Κίτρινη κάρτα για τον Φαν ντεν Μπεργκ.
20:49
3-0 για τον ΠΑΟΚ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λίνο!
20:49
steliostsap : kai egw etsi pisteuw thn deuterh thesh thn exei sigoura h paokara kai kupelo fetos
20:50
kostas paokara : blepw rober basiko tou xronou
20:51
Το πρώτο απευθείας φάουλ του Λίνο αποκρούστηκε, όχι όμως και το δεύτερο. Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ εκτέλεσε αριστοτεχνικά φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία του Τερ Βίλεν (την ακούμπησε λίγο με τα άκρα των δαχτύλων του χωρίς όμως να μπορέσει να αποτρέψει το γκολ).
20:51
Τέλος ημιχρόνου.
20:52
παυλος : απολαυση σημερα η παοκαρα..!μακαρι να συνεχισουν ετσι τα παιδια και την υπολοιπη χρονια!
20:53
Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνισή του στα μέχρι τώρα φιλικά και προηγείται με το εντυπωσιακό 3-0 της Τσβόλε στο πρώτο ημίχρονο. Τρία γκολ, ένα δοκάρι και 2-3 πολύ καλές στιγμές για τον "Δικέφαλο", με τους παίκτες του Γιώργου Δώνη να έχουν πολύ καλή επιθετική ανάπτυξη και να φτάνουν με μεγάλη ευκολία στα καρέ των Ολλανδών.
21:05
Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ στο πρώτο 45λεπτο, όπου είχε 9 τελικές προσπάθειες, με τις 4 αυτές να είναι προς την εστία.
21:07
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
21:08
Τρεις αλλαγές για τον ΠΑΟΚ με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Ο Γιώργος Δώνης απέσυρε τους Κατσικά, Κουμάλο και Κάτσε με τους Στάμου, Ιντζίδη και Μπαρνς να παίρνουν τη θέση τους.
21:09
4-0 για τον ΠΑΟΚ με σκόρερ τον Στέφανο Αθανασιάδη!
21:09
kjhu : ο γκαρσια που ειναι??

Απάντηση: Ο Γκαρσία είχε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, ίσως παίξει το Σάββατο
21:10
panos : χαμηλα την μπαλα,ειναι πολυ νωρις ακομη
21:10
kjhu : 4-0
21:10
Γιάννης : Καιρό είχα να βλέπω ΠΑΟΚ και να χαμογελάω
21:11
dimitris : poia einai h gnomi sou gia ton thapater
21:11
Μόλις τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους (49') ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ μέσα από μία εξαιρετική συνεργασία των παικτών του. Οι παίκτες του "Δικεφάλου" άλλαξαν ωραία τη μπάλα με "τριγωνάκι" και αυτή έφτασε στον Λίνο από τα αριστερά, έβγαλε τη σέντρα και ο Αθανασιάδης με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής βρήκε δίχτυα.
21:11
thomaspaok : hremhste me mikrh omada paizoume
21:12
Ο Στέφανος Αθανασιάδης έψαχνε πολύ γκολ σε αυτά τα φιλικά και αυτό το τέρμα ενδέχεται να τον "απελευθερώσει".
21:12
steliostsap : ontos polh mpalara shmera h paokara mas makari na paizei etsi fetos mou fainetai oti exei pio kala apodythria fetos h omada kai pio kales sxeshs h paixtes me ton dwnh apo oti eixan me ton mpoloni
21:13
PAOKaras : εν γενει πως ειναι ο ΠΑΟΚ;
21:13
Ο Μπαρνς παίρνει μία ακόμα ευκαιρία από τον Γιώργο Δώνη και καλείται να την αρπάξει από τα μαλλιά αν θέλει να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.
21:13
Kostas : Παίδες μη παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Με ομάδα 2ης κατηγορίας της Ολλανδίας παίζουμε, η οποία Ολλανδία πλην Άγιαξ, Αιντχόφεν, Φέγενορντ και μία δυο ακόμα ομάδες δεν έχει καν αυτό που λέμε δύσκολο πρωτάθλημα.
21:14
giannhs : poli kalos o paok simera paidia..!
21:14
steliostsap : polu mpalara shmera mpravo thn paokara
21:19
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να έχει το "πάνω χέρι" όσον αφορά στην κατοχή της μπάλας. Σουτ μετά από αρκετή ώρα για την Τσβόλε, ο Κρέσιτς μπλόκαρε σταθερά στο κέντρο της εστίας του.
21:26
Πέντε μαζεμένες αλλαγές για τον ΠΑΟΚ. Τα νέα πρόσωπα που έχουν περάσει στο παιχνίδι εδώ και λίγα λεπτά είναι οι Παναγιωτούδης, Κωνσταντινίδης, Μπανγκουρά, Πέλκας και Αποστολόπουλος.
21:27
akis thessaloniki : RE PAIDIA ARIS EIMA I POIOS PAO RE PAIDIA.EYKOLA ME 10 DIAFORA APO TON DEYTERO PAOK THA EINAI STO PROTATHLIMA
21:27
Λίνο και Αθανασιάδης, που ήταν εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης έχουν αποχωρήσει.
21:28
akis thessaloniki : RE PAIDIA ARIS EIMA I POIOS PAO RE PAIDIA.EYKOLA ME 10 DIAFORA APO TON DEYTERO PAOK THA EINAI STO PROTATHLIMA
21:28
Μειώνει σε 4-1 η Τσβόλε με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
21:28
mikros : giati re file i ellada exei perisoteres omades i deuteri katigoria tis oladias einai san tin super ti dikiamas....
21:29
ΓΙΩΡΓΑΡΑΣ : απο πια χωρα ειναι η Τσβολε?
21:29
Το γκολ για τους Ολλανδούς με πλασέ μέσα από την περιοχή που δεν μπόρεσε να αποσοβήσει ο Κρέσιτς.
21:29
Κυπριανος : ο δελληγιαννιδηςς δεν παιζει?
21:29
steliostsap : file prwth kathgoria einai h tsvole ala to kuriotero einai oti h omada paizei me sxedio trigwnakia kai tetoia tha eimaste pio kalh fetos etsi fenetai
21:30
Αλλαγή κάτω από την εστία του ΠΑΟΚ, με τον Αστέριο Γιακουμή να παίρνει τη θέση του Κρέσιτς. Αλλαγή και στα χαφ με τον Τσανδάρη να αντικαθιστά τον Λάζαρ.
21:30
Λίνο, Αθανασιάδης, Έτο, Γιάννου και Γεωργιάδης κάθησαν στον πάγκο από το 59ο λεπτό.
21:31
Σκόρερ του μοναδικού τέρματος για τους Ολλανδούς ο Ικιλίλου.
21:32
Νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και ο Παπάζογλου.
21:33
Φτάσαμε στο 70ο λεπτό και δεν υπάρχει πλέον στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κανένας παίκτης από τους 11 που ξεκίνησαν. Ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποίησε και τους 22 παίκτες που είχε στη διάθεσή του.
21:36
Παρότι έχει αλλάξει 100% σε σύγκριση με το αρχικό σχήμα, ο ΠΑΟΚ διατηρεί τα χαρακτηριστικά που είχε και στο πρώτο μέρος. Πάσες ακριβείας, η μπάλα χαμηλά και εξαιρετική αλληλοκάλυψη είναι τα χαρακτηριστικά της ομάδας του Γιώργου Δώνη που ικανοποιεί απόλυτα τους φίλους της με την αποψινή της παρουσία.
21:41
78': Οριζόντιο δοκάρι για την Τσβόλε! Ο Μουσταφά Καϊμάλ εκτέλεσε υποδειγματικά φάουλ αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, και αυτή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γιακουμή. Πολύ κοντά σε ένα δεύτερο γκολ οι Ολλανδοί, που προσπαθούν στα τελευταία λεπτά να "μαζέψουν" το εις βάρος τους σκορ.
21:44
Μπήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον ρυθμό της αναμέτρησης να έχει πέσει.
21:44
niko : ti egine paidia ?to pirame to prwtathlima pali??xalarwste.an paizame me alli kaliteri omada kai xaname tha legame e einai nwris akoma kai tetoia.mia zwi ta idia
21:45
niko : ti egine paidia ?to pirame to prwtathlima pali??xalarwste.an paizame me alli kaliteri omada kai xaname tha legame e einai nwris akoma kai tetoia.mia zwi ta idia
21:46
Tsaknick : I omada paizei me rombo i sti seira?

Aπαντηση: Τα χαφ στην ευθεία στο πρώτο μέρος και σε ρόμβο στο δεύτερο
21:47
Ο "Δικέφαλος" έχει δώσει χώρο εδώ και μερικά λεπτά στους Ολλανδούς που δεν μπορούν ωστόσο να βρουν ελεύθερους διαδρόμους προς την εστία του Γιακουμή.
21:48
steliostsap : file niko fetos h omada paizei pio kala jerei o kathenas thn thesh tou akoma kai h pitsirikades einai teleih exei sxedio h omada fetos
21:48
thomas : paokaraaaaaaaaaaaaaa
21:49
Fanis : Re pedia.. o PAO me tin el liais epeze kai kerdise.. k evgalan iroa ton velaskes.. emeis pezoume me evropaiki omoda pezoume kala kai nai tin kerdizoume 4-1. dn mporo na katalavw gt to ipotimate toso
21:49
Ο Πέλκας δοκίμασε σουτ με το δεξί λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα έξω από την εστία της Τσβόλε.
21:50
Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ να πετύχει ένα ακόμα γκολ. Ο Αποστολόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Πέλκας έπιασε την πρώτη κεφαλιά, με τον Μπανγκουρά να προσπαθεί με δεύτερη κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά να αποτυγχάνει.
21:52
Τέλος αναμέτρησης. Μετά από εξαιρετική εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-1 της Τσβόλε.
21:54
"Το σημαντικό ήταν ότι δοκιμάζουμε μέρα με τη μέρα καινούρια πράγματα στο παιχνίδι. Είναι ωραίο να βλέπεις τους παίκτες να προσπαθούν να εφαρμόζουν στο γήπεδο αυτά που κάνουμε στην προπόνηση. Αυτό είναι το στιλ παιχνιδιού που θέλουμε να περάσουμε και αρέσει στους ποδοσφαιριστές όταν βλέπουν πως αυτό βγαίνει και στο γήπεδο", δήλωσε μετά το τέλος του ματς ο Γιώργος Δώνης.
21:54
Fanis : Elpizo na doume ta goals apo to sport24 :D
21:55
petros : o mparns apo pia oma da ine
21:55
petros : o mparns apo pia oma da ine
21:56
niko : to simantikotero einai na min dimiourgountai elpides apo to pouthena paidia.wraia kai mena mou fenontai oi neoi alla the trelenomai kiolas.afiste na erthoun ta episima mats kai meta na milame.
21:56
Άνετη "τεσσάρα" με απλό και όμορφο ποδόσφαιρο από τον ΠΑΟΚ του Γιώργου Δώνη στο τρίτο του φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία. Τα γκολ για τους "ασπρόμαυρους" απέναντι στην νεοφώτιστη στην Eredivisie Τσβόλε πέτυχαν οι Ρομπέρ (26'), Γιάννου (35'), Λίνο (44') και Αθανασιάδης (49').
21:56
jim paokara : pakara kai pros to kalitero
21:56
jim paokara : pakara kai pros to kalitero
21:57
kostas mixaniona : titlo fetos i paokara!!!!!!!!!!!!
21:57
Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας στο Live της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσβόλε. Καλό σας βράδυ.
21:57
lefsid : se poies theseis thelei metagrafes i omada? se poies theseis thelei metagrafi i omada?

News 24/7

24MEDIA NETWORK