Πήγε την Γαλατά στηνFIFA!

Ο ΠΑΟΚ έκανε τον... καλό στην Γαλατάσαραϊ όταν οι Τούρκοι δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις ημερομηνίες που είχε αρχικά θέσει ο Δικέφαλος του βορρά, όμως αυτή τη φορά, από τη στιγμή που οι Τούρκοι δεν τήρησαν την ημερομηνία που έδωσαν εκείνοι ως "βολική" ο ΠΑΟΚ πήγε την υπόθεση στην FIFA.

Πήγε την Γαλατά στηνFIFA!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Γαλατάσαραϊ τελεί υπό καθεστώς επιτήρησης για τα οικονομικά της, όμως αποφάσισε, τον Ιανουάριο, οτι την... παίρνει να κινηθεί για την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες. Όμως για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο ΠΑΟΚ δεν είχε στους λογαριασμούς του το 1.000.000 που όφειλε να καταβάλλει η Τουρκική ομάδα, ως δόση για την μεταγραφή του Αφρικανού εξτρέμ.

Τη πρώτη φορά που έγινε αυτό, Τούρκοι δημοσιογράφοι αποκάλυψαν πως εκπρόσωποι της Γαλατά συναντήθηκαν με τον Ιβάν Σαββίδη, του γνωστοποίησαν την οικονομική στενότητα και οι δυο πλευρές έφτασαν σε νέα συμφωνία, με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ να δέχεται την πρόταση των Τούρκων για πιο "βολικές" δόσεις, όσον αφορά το χρόνο καταβολής τους.

Συμφωνήθηκε, λοιπόν, να καταβληθούν από την Γαλατά 1.000.000 Ευρώ μέχρι τις 30/3 και άλλες 500.000 Ευρώ μέχρι 30/4. Όλα αυτά έγιναν επίσημα, με τις ομάδες να ανταλλάσσουν έγγραφα. Οι Τούρκοι όμως αθέτησαν και τη νέα συμφωνία, με τον ΠΑΟΚ να γνωστοποιεί στην FIFA την ασυνέπεια της Γαλατά.

Πλέον, από εδώ και πέρα, το λόγο θα έχει η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, που θα κληθεί να εξετάσει την καταγγελία του ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK