Πήρε φόρα ο Νιμανί

Μακράν το καλύτερο του ματς με την φανέλα του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την Τετάρτη (16/5) στο ΟΑΚΑ ο Γάλλος επιθετικός (VIDEO).

Πήρε φόρα ο Νιμανί

Ο Φρεντερίκ Νιμανί ήρθε στον ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιανουάριο. Ο Γάλλος επιθετικός από τότε κάνει... αγώνα δρόμου για να φτάσει στα επιθυμητά αγωνιστικά επίπεδα και να πείσει το στρατόπεδο του "Δικεφάλου" ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας. Μέχρι την Τετάρτη (16/5) ο Νιμανί είναι αλήθεια πως δεν είχε ικανοποιήσει τον Μπόλονι με την αποδοσή του, αλλά ο Ρουμάνος τεχνικός δείχνει να πιστεύει στις δυνατότητές του. Χαρακτηριστική και παλαιότερη δήλωση του προπονητή του ΠΑΟΚ: "Ο Νιμανί στη προσωπικότητά του δεν είναι πολύ δυνατός, χρειάζεται αυτοπεποίθηση. Για να κερδίσει την αυτοπεποίθηση πρέπει να παίζει, αλλά και αυτός πρέπει να με βοηθήσει με την απόδοσή του".

Ο Μπόλονι συνέχισε να του δίνει ευκαιρίες, όλες στα πλάγια της επίθεσης, και ο Γάλλος επιθετικός τον δικαίωσε σε μεγάλο βαθμό στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, λίγο πριν κριθεί και παρθεί η τελική απόφαση για παραμονή του ή όχι στον ΠΑΟΚ. Ο Νιμανί στο ντέρμπι με την "Ενωση" ήταν ουσιαστικός, με φαντασία στο παιχνίδι του και άκρως απειλητικός, όντας από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που ανησύχησε ιδιαίτερα την άμυνα της ΑΕΚ.

Ο Νιμανί ολοκλήρωσε το ματς με δύο τελικές προσπάθειες (1 σουτ εντός περιοχής και ένα εκτός) σε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ συνολικά είχε 8, 8 πάσες, 8 λάθη, 1/1 γεμίσματα και 1 κλέψιμο.

Πλέον, βάζει πολύ σοβαρά στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ τη σκέψη ΄να επενδύσουν πάνω του αποκτώντας τον από τη Μονακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK