"Πλησιάζει" στον Μαρικά ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Τσίπριαν Μαρικά από την Κόνιασπορ και δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στην ημέρα ο 30χρονος άσος να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί τη μεταγραφή του στον "Δικέφαλο".

"Πλησιάζει" στον Μαρικά ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πρόκειται να ενισχυθεί στην επίθεση και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πολύ κοντά στον Τσίπριαν Μαρικά. Στην Κόνιασπορ ο "Δικέφαλος" έχει δώσει 1.000.00 ευρώ για να τον αποκτήσει ενώ στον παίκτη έχει προσφέρει 600.000 ευρώ ετησίως με πολλά μπόνους.

Είναι πιθανό μάλιστα ο Ρουμάνος να βρίσκεται τη Δευτέρα (31/08) στη Θεσσαλονίκη για να οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του στον "Δικέφαλο".

Ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε και με τον Τότο Ταμούζ για την επιθετική γραμμή. Ομως η Πετρολούλ Πλοϊέστι είναι υπό πτώχευση, η κατάσταση στα οικονομικά της είναι γενικώς μπερδεμένη (εμπλέχτηκε και το κράτος) και ο Φρανκ Αρνεσεν έριξε όλο του το βάρος στην υπόθεση Μαρικά που όπως φαίνεται θα είναι ο... εκλεκτός.

"700.000 ο ΠΑΟΚ, 400.000 η ΑΕΚ"

Στο μεταξύ ρεπορτάζ για την επικείμενη μεταγραφή του Μάρικα στον ΠΑΟΚ φιλοξενείται και στην ρουμανική ιστοσελίδα "gsp.ro". Οπως αναφέρεται ο 30χρονος επιθετικός απέρριψε προσφορά της ΑΕΚ 400.000 ευρώ ετησίως, για να δεχθεί την πρόταση 700.000 ευρώ που του κατέθεσαν οι "ασπρόμαυροι" και σήμερα (31/8) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει.

Στο δημοσίευμα, ακόμη, σημειώνεται ότι ο Μάρικα δεν έχει, πλέον, προβλήματα στο γόνατο, αλλά παρά την προετοιμασία που έκανε το καλοκαίρι, ο τεχνικός της Κόνιασπορ, Αϊκούτ Κοτζαμάν, δεν τον έχει στα πλάνα του. Τέλος, τονίζεται ότι ενδιαφέρον για τον Ρουμάνο επιθετικό εξέφρασαν τόσο η Μπέτις, όσο και η Χετάφε.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ