Πολύ κοντά σε Μπρκιτς ο ΠΑΟΚ

Ενίσχυση κάτω από τα γκολποστ για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αναμένεται να κάνει δικό του τον Σέρβο τερματοφύλακα της Ουντινέζε, Ζέλικο Μπρκιτς.

Πολύ κοντά σε Μπρκιτς ο ΠΑΟΚ

Ο Σέρβος τερματοφύλακας, Ζέλικο Μπρκιτς, θα είναι όπως όλα δείχνουν η επόμενη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ. Ο 29χρονος ανήκε στην Ουντινέζε ωστόσο την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Κάρπι.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται από την Πέμπτη (7/7) στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον "Δικέφαλο".

Στην ΠΑΕ υποστηρίζουν: "Eίμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ουντινέζε για την απόκτηση του τερματοφύλακα Ζέλικο Μπρκιτς. Ο ποδοσφαιριστής είναι στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα είναι καλά να περάσουμε στο τελικό στάδιο των επαφών με ομάδα και παίκτη".

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

 

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ