"Πόουλσεν, πρόσεχε!"

Ο πρόεδρος του συνδέσμου Δανών ποδοσφαιριστών και μέλος του ΔΣ της FIFA, Μαντς Ολάντ, με παρουσιάστηκε καυστικός για τον τρόπο που οι ελληνικές ομάδες έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθον Δανούς παίκτες!

"Πόουλσεν, πρόσεχε!"

Λάβρος κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του συνδέσμου Δανών ποδοσφαιριστών και μέλος του ΔΣ της FIFA, Μαντς Ολάντ, με δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα "ekstrabladet.dk". Ο Ολάντ πήρε αφορμή από τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Σίμον Πόουλσεν να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.

Μεταξύ άλλων, για να στηρίξει τα λεγόμενά του, φέρνει για παράδειγμα την περίπτωση του Κάσπερ Ρίσγκαρντ, που την σεζόν 2010-11 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου και στο δημοσίευμα φιλοξενούνται δηλώσεις του ίδιου του παίκτη:

"Στην Αθήνα ήταν φανταστικά. Ο κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να ονειρεύεται τον ήλιο και τις παραλίες. Αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν είναι τόσο καλά στην Ελλάδα, δεν ήταν και τόσο διασκεδαστικά εκεί. Θα ήταν καλό όλοι οι παίκτες που πάνε στην Ελλάδα να παίρνουν μία τραπεζική εγγύηση" ανέφερε σχετικά, ενώ ο Ολάντ πρόσθεσε: "Ο Πανιώνιος σταμάτησε να πληρώνει τον μισθό του. Ο σύλλογος, μάλιστα, κατήγγειλε την συμβασή του, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να τον πιέσει να παραιτηθεί από τα δεδουλευμένα του".

Αναφορά γίνεται και στον Ντένις Ρόμενταλ που έπαιξε στον Ολυμπιακό. "Είναι ο τελευταίος ο οποίος είχε περιπέτεια στην Ελλάδα, στον Ολυμπιακό. Σε αυτή την περίπτωση ευτυχώς βρέθηκε λύση μεταξύ των δύο πλευρών".

"Ρατσισμός στην Ελλάδα"

Ο Ολάντ αναφέρει, ακόμη, πως: "Στην Ελλάδα υπάρχει ρατσισμός και βία από οπαδούς εναντίον παικτών", ενώ το κείμενο καταλήγει ως εξής: "Ετσι ο Σίμον Πόουλσεν θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός πριν υπογράψει με ελληνικό σύλλογο". Βέβαια, μάλλον, ο Ολάντ δεν είναι ενημερωμένος για την νέα τάξη πραγμάτων στα διοικητικά του ΠΑΟΚ με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη.

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ LINK: http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/international_fodbold/article2012640.ece

News 24/7

24MEDIA NETWORK