Ποσοστό μεταπώλησης 50% για Λούκας

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι αποφασισμένος να μεταγραφεί στην Λα Κορούνια, κάτι που κατάλαβαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στς ύστατες προσπάθειες που έκαναν για να τον πείσουν να παραμείνει στην Τούμπα.

Ποσοστό μεταπώλησης 50% για Λούκας
INTIME SPORTS

Ο Λούκας Πέρεθ επιθυμεί να επιστρέψει στη Λα Κορούνια, κάτι που έκανε ξανά σαφές στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Οι τελευταίοι έκαναν μία τελευταία προσπάθεια να τον πείσουν ότι θέλουν ο νέος ΠΑΟΚ να χτιστεί πάνω του, βάζοντας στη συζήτηση και τις σκέψεις για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Ο Ισπανός μέσος, όμως, είναι αποφασισμένος. "Σας βοήθησα στα ματς με τη Λοκομοτίβα, δώστε τώρα στη Λα Κορούνια" τους είπε μεταξύ άλλων. Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να μιλήσει μαζί του, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο Λούκας δεν βλέπει τίποτα άλλο πέρα από την επιστροφή στη Γαλικία και γι' αυτό οι επαφές με τους Ισπανούς συνεχίζονται.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες η τελική συμφωνία πώλησης κλείνει με ένα ποσό λίγο πάνω από 1,5 εκ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 50%.

Στον Σαββίδη το θέμα Νομπόα

Ο Κριστιάν Νομπόα βρίσκεται σε άδεια περιμένοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ό,τι αφορά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το θέμα χειρίζεται αποκλειστικά ο Ιβάν Σαββίδης που έχει στα χέρια του τις (δύο-τρεις) προτάσεις που υπάρχουν για τον Εκουαδόριο.

Η μία είναι από τη Ροστόφ, ενώ ενδιαφέρον (χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν υπάρχει και πρόταση) υπάρχει και από τις Μπεσίκτας και Μάλαγα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK