Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ για το ντέρμπι

Χρηματική ήταν η ποινή που επεβλήθη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα όσα συνέβησαν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ για το ντέρμπι

Πρόστιμο 20.000 ευρώ θα πληρώσει η διοίκηση του "Δικεφάλου" μετά την εκδίκαση της υπόθεσης από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League. Ήταν η απόφαση που περίμεναν στον ΠΑΟΚ με βάσει την υπερασπιστική γραμμή. Γι' αυτήν είχε γράψει σχετικά το Contra.gr μετά το τέλος του αγώνα.

Στην απόφαση ρόλο έπαιξαν όσα, παρόμοια, είχαν συμβεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Γλύκο. Τότε, ο Ολυμπιακός είχε κληθεί να καταβάλει 7.000 ευρώ. Επικουρικά λειτούργησαν και οι δηλώσεις περί άριστης φιλοξενίας των Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Μανιάτη.

Ανάκληση της ανακοίνωσης

Παράλληλα την Πέμπτη έγινε γνωστή και η τιμωρία που επέβαλε η ΕΠΟ για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Η Ομοσπονδία επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ υποχρεώνοντας την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ανακαλέσει την επίμαχη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της απόφασης της ΕΠΟ: "Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της επιβάλλει χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000 ) ευρώ. Υποχρεώνει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ανακαλέσει την επίμαχη ανακοίνωση κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα (ανακοίνωση στις 10/1/2015)".

Η επίμαχη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: "Δώστε το πρωτάθλημα από τώρα εκεί που θέλετε, μήπως γλιτώσουμε αθώους ανθρώπους από τη φυλακή.

Πλέον παίζετε όχι μόνο με τη νοημοσύνη, αλλά και με τα νεύρα του κόσμου.

Κύριε Καλογερόπουλε, πόσα γραμμάτια έχεις ακόμη για τη…διεθνή καριέρα που κάνεις;

Κύριε Γκιρτζίκη, σας παρακαλούμε να υλοποιήσετε την απειλή σας και να συνεχίσετε το έργο του κυρίου Σαρρή. Και σας ευχόμαστε και την πορεία που θα έχει τους επόμενους μήνες.

Την Τετάρτη, προτείνουμε να ξεκινήσει το ματς από το 2-0 και διαιτητής να παίξει ο κύριος… Σάββας Θεοδωρίδης, που του αρέσει το 50-50.

Καληνύχτα σας."

News 24/7

24MEDIA NETWORK