Πρόταση συνιδιοκτησίας για Λούκας από την Λα Κορούνια

Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια επιθυμεί την παραμονή του Λούκας Πέρεθ και για αυτό φέρεται πως κατέθεσε πρόταση συνιδιοκτησίας στον ΠΑΟΚ. Διαβάστε παρακάτω τις λεπτομέρειες.

Πρόταση συνιδιοκτησίας για Λούκας από την Λα Κορούνια

Εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό πως ο Λούκας Πέρεθ θέλει να παραμείνει στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, αλλά και ότι ο ισπανικός σύλλογος επιθυμεί να κρατήσει τον παίκτη στο ρόστερ του. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, αφού πάντα στη μέση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει τον τελευταίο λόγο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της έγκυρης ισπανικής ιστοσελίδας " futbol.as.com", οι Ντέπορ φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση συνιδιοκτησίας του Λούκας στον "Δικέφαλο" με σκοπό να πάρει στην κατοχή της το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Αυτήν τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει στην διάθεσή του το 85% των δικαιωμάτων του Ισπανού, ενώ το υπόλοιπο 15% βρίσκεται στα χέρια της πρώην ομάδας του, της Καρπάτι Λβιβ, από την οποία ο "Δικέφαλος" τον απέκτησε. Αυτό που αναφέρεται στο ρεπορτάζ είναι ότι οι άνθρωποι της Λα Κορούνια θέλουν από τον ΠΑΟΚ το 50% του παίκτη, έτσι ώστε να πληρώσουν στην ελληνική ομάδα ένα ποσό μικρότερο από τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ που υπάρχουν ως οψιόν αγοράς στο συμβόλαιο δανεισμού του Ισπανού.

Αξίζει να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ η ρήτρα του Λούκας στη συμφωνία με την ισπανική ομάδα είναι 3.5 εκατομμύρια ευρώ και όχι 2,5 που αναφέρει το ρεπορτάζ της "AS".

Ο λόγος στον Άρνεσεν

Επιπλέον, αναφέρεται ότι η Ντέπορ είναι έτοιμη να προσφέρει στον Λούκας Πέρεθ συμβόλαιο διάρκειας τριών έως πέντε ετών, αφού θέλει να μειώσει αισθητά της ετήσιες απολαβές που παίρνει από τον ΠΑΟΚ, οι οποίες κυμαίνονται στις 400.000 ευρώ.

όπως και να έχει φαίνεται πως η περίπτωση του Λούκας θα απασχολήσει πολύ γρήγορα τον νέο τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν, αφού, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της "ΑS" oι άνθρωποι της Λα Κορούνια έχουν βάλει πολύ ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων τους την παραμονή του Ισπανού στο ρόστερ της ομάδας τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK