Προβληματισμός Σαββίδη, εκνευρισμός Μπερμπάτοφ

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε εξηγήσεις από τους συνεργάτες του για τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ από τον Ιγκόρ Τούντορ για τον παραγκωνισμό του.

Προβληματισμός Σαββίδη, εκνευρισμός Μπερμπάτοφ
Μπερμπάτοφ-Τούντορ-ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Η κακή πορεία, σε συνδυασμό με αντίστοιχη απόδοση, του ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν έχει προκαλέσει απορίες στον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδη, τις οποίες εξέφρασε με αφορμή τη Γενική Συνέλευση της ομάδας που οδήγησε σε νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο ομογενής επιχειρηματίας μίλησε με τους συνεργάτες του και εμφανίστηκε προβληματισμένος για την τύχη των χρημάτων που έχει επενδύσει στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια.

"Δεν είμαι ευχαριστημένος από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και την πορεία της ομάδας. Η επένδυση που κάνουμε δεν είναι ανάλογη με τα αποτελέσματα της ομάδας", σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια έγινε πολύ πιο συγκεκριμένος.

"Διέθεσα 44 εκατομμύρια ευρώ για το αγωνιστικό μπάτζετ, όμως δεν έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε", υπογράμμισε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ιδιοκτήτης του "δικεφάλου του βορρά" έδειξε ενημερωμένος και για αγωνιστικά θέματα, αφού ζήτησε τον λόγο για τον μεγάλο αριθμό τραυματισμών (και) τη φετινή σεζόν.

"Απορώ για τους τραυματισμούς, πρέπει να το δούμε, τι γίνεται και να λάβουμε άμεσα μέτρα", τόνισε.

Από εκεί και πέρα, έθεσε τους αγωνιστικούς στόχους του συλλόγου για τη φετινή χρονιά: "Θέλουμε το κύπελλο και την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα που οδηγεί στο Champions League. Αυτοί είναι οι στόχοι".

Εκνευρισμένος ο Μπερμπάτοφ

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ζήτησε εξηγήσεις από τον Ιγκόρ Τούντορ όταν αντιλήφθηκε ότι βρίσκεται εκτός ενδεκάδας του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά στην Τούμπα.

Ο Βούλγαρος επιθετικός για ακόμα έναν αγώνα δεν βρέθηκε στα πλάνα του προπονητή του, με συνέπεια να έχει τετ α τετ με τον Κροάτη, ζητώντας του τον λόγο.

Η απάντηση που πήρε είχε να κάνει με την απόδοσή του στις προπονήσεις της ομάδας, κάτι που δεν τον άφησε ικανοποιημένο.

Ο 34χρονος πρώην επιθετικός της Λεβερκούζεν και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδέχθηκε την πρόταση του "δικεφάλου του βορρά" θεωρώντας ότι θα βρίσκεται διαρκώς στο βασικό σχήμα, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα, κάτι που τον προβληματίζει αρκετά.

Ο Μπερμπάτοφ θεωρεί ότι η απόδοσή του δεν είναι η αναμενόμενη επειδή δεν έχει τον χρόνο που επιθυμεί ώστε να πάρει ρυθμό και επειδή το σύστημα της ομάδας δεν τον βοηθάει.

Μετά από τη συζήτηση που είχε με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, το ζήτημα δεν προχώρησε, αφού οι προπονήσεις διακόπτονται λόγω εορτών. Δεν αποκλείεται, όμως, εάν συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο, το θέμα να ανακύψει με περισσότερες εξελίξεις μέσα στο 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τσακαλέας: Άλλος για τη βάρκα μας;

Ολσεν: "Έπρεπε να προσαρμοστώ..."

Στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Λούμπος Μίχελ

News 24/7

24MEDIA NETWORK