Ρατς: "Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο"

Πως σχολίασαν Ραζβάν Ρατς και Στέφανος Αθανασιάδης τη νέα αναβολή του πρωταθλήματος και τι δήλωσαν για τον αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ

Ρατς: "Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο"
INTIME

Αρχικά, στο πλαίσιο της βράβευσης του Ρατς ως MVP Οκτωβρίου και του Αθανασιάδη για το best goal του ίδιου μήνα, πήρε τον λόγο ο Κλάους, ο οποίος τόνισε ότι τους παίκτες του ΠΑΟΚ τους ευχαριστεί να παίζουν παιχνίδια ανά τρεις μέρες.

"Εμείς θέλουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα στο επόμενο παιχνίδι και την επόμενη φορά αν είμαστε εμείς οι δύο πάλι εδώ να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση και να έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League", είπε αρχικά ο Αθανασιάδης και πρόσθεσε αναφορικά με την διακοπή του πρωταθλήματος:

"Εμείς οι παίκτες δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, απλά περιμένουμε τις αποφάσεις. Αυτό που θέλουμε εμείς και όλες οι ομάδες είναι να γίνει το πρωτάθλημα κανονικά. Τώρα αν δεν γίνει, δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι γι' αυτό. Εμείς οι Ελληνες είμαστε συνηθισμένοι, οι ξένοι, όμως, μας ρωτούν γιατί δεν παίζουμε και δεν ξέρουμε να τους απαντήσουμε, απλώς περιμένουμε".

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια που περιμένουν τον ΠΑΟΚ: "Η ομάδα έχει απανωτά παιχνίδια μπροστά της. Είμαστε μέσα και στους τρεις στόχους και ελπίζω να παραμείνουμε έτσι. Μακάρι να έχουμε πολλά παιχνίδια κατά την διάρκεια της σεζόν".

Ρατς: "Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο"

Για τις διαφορές που θα έχει το παιχνίδι της Πέμπτης (27/11) με την Ντιναμό Μινσκ, σε σχέση με το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων: "Στο πρώτο παιχνίδι μπήκε ένα αυτογκόλ, μετά έφυγε το άγχος και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ελπίζω να πιάσουμε την ίδια απόδοση".

Για το τσουχτερό κρύο που θα επικρατεί στη Λευκορωσία: "Σίγουρα υπάρχει πρόβλημα. Είχαμε παίξει κάτω απ' αυτές τις συνθήκες και με την ΤΣΣΚΑ. Είναι δύσκολο στην αρχή, μέχρι να προσαρμοστείς, αλλά μετά συνηθίζεις. Ελπίζω να προσαρμουστούμε γρήγορα και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα".

Ρατς: "Είναι δύσκολο να είσαι πρώτος"

Ο Ραζβάν Ρατς από την πλευρά του επεσήμανε ότι δεν του έχει ξανασυμβεί στην καριέρα του να σταματάει το πρωτάθλημα δύο φορές μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, σχολίασε την πρωτιά του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, ενώ στάθηκε στις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στην Λευκορωσία, ενόψει του αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ.

"Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο, και μάλιστα δύο φορές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εμείς πρέπει απλά να συμβιβαστούμε και όταν παίξουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι", είπε αρχικά ο έμπειρος μπακ του ΠΑΟΚ και συνέχισε σχολιάζοντας την πρωτιά του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα:

"Είναι πιο δύσκολο να είσαι πρώτος και να προσπαθείς να μείνεις στην κορυφή, από το να είσαι δεύτερος και να κυνηγάς. Εμείς το έχουμε καταλάβει αυτό. Ειδικά, μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναίκό καταλάβαμε κάποια λάθη που έγιναν, κυρίως, στο ψυχολογικό κομμάτι".

Ρατς: "Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο"

Για την ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ με 6-1 στο πρώτο ματς με την Ντιναμό Μινσκ: "Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα εχουν σχέση τα δύο παιχνίδια. Στο πρώτο μπήκε ένα αυτογκόλ, αμέσως μετά σημειώσαμε και ένα γρήγορο γκολ που διέλυσε την ψυχολογία του αντιπάλου. Επειτα, ήταν εύκολο να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο. Ο αγώνας της Πέμπτης θα είναι δύσκολος και λόγω κρύου, γιατί πολλοί από εμάς δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτές τις συνθήκες. Δεν περιμένουμε ένα παιχνίδι που θα βάλουμε τέσσερα και πέντε γκολ".

Για την ειδική θεραπεία που ακολούθησε με πλακούντα αλόγου: "Δεν θα είναι σωστό να πω κάποια πράγματα γι' αυτό, γιατί είναι καθαρά ιατρικό ζήτημα. Το σημαντικό είναι ότι είμαι πάλι εντάξει. Εγινα καλά ίσως λίγο πιο γρήγορα από το αναμενόμενο".

Για την συνέχεια των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ: "Το μόνο που σκέφτομαι είναι να είμαι υγιής και να είμαι στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα μου. Τώρα αν βρεθώ πάλι εδώ με ένα βραβείο θα ήταν καλό, αλλά δεν είναι το πιο σημαντικό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK