Φέλερ: "Σούπερ παίκτης ο Μπερμπάτοφ"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ ο Ρούντι Φέλερ, γνωρίζοντάς τον προσωπικά από το 2005, όταν και συνυπήρξαν στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Φέλερ: "Σούπερ παίκτης ο Μπερμπάτοφ"
Μπερμπάτοφ-ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Ο Ρούντι Φέλερ αποθέωσε τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή βουλγαρικού καναλιού, χαρακτηρίζοντάς τον φανταστικό παίκτη και έναν από τους καλύτερους που είχε στη Λεβερκούζεν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φέλερ ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Μπάγερ Λεβερκούζεν το 2005, όταν ο Μπερμπάτοφ πραγματοποιούσε την τελευταία του σεζόν στην γερμανική ομάδα, πριν μετακομίσει στο Λονδίνο παίρνοντας μεταγραφή για την Τότεναμ.

"Ο Μπερμπάτοφ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που είχαμε στη Λεβερκούζεν" είπε στο πρώτο του σχόλιο για τον επιθετικό του Δικεφάλου και συνέχισε λέγοντας: "Ξεκίνησε σκληρά, ακόμη κι αν υπήρχαν στιγμές που αναρωτιόμασταν αν κάναμε την καλύτερη επιλογή. Ίσως να μην πήρε αρκετές ευκαιρίες. Από την άλλη πλευρά δεν ήταν έτοιμος για την Bundesliga. Είχε εξαιρετική τεχνική, λαμπρός ποδοσφαιριστής. Ακόμη, πρέπει να ομολογήσω ότι ζήλευα την ευκολία με την οποία έκανε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά δεν είχε φυσική κατάσταση. Τα πάντα όμως τακτοποιήθηκαν και ήμασταν στην ευχάριστη θέση να αποτελεί μέλος της Μπάγερ. Όταν μιλήσατε με τον ίδιο στην Ευρώπη, εκείνος προτίμησε την Αγγλία και την Τότεναμ. Απολύτως φυσιολογικό. Ο Μπερμπάτοφ είναι απλά ένας σούπερ παίκτης".

Ακόμη αναφέρθηκε και στον ανταγωνισμό που είχε ο Μπέρμπα για να κερδίσει θέση βασικού στην Λεβερκούζεν:

"Όταν προσέλκυσε το ενδιαφέρον μας, ήταν πολύ νέος, όπως ανέφερα. Είχαμε έναν εξαιρετικό επιθετικό, τον Ulf Kirsten, και στην αρχή έπρεπε να παλέψει μαζί του για μία θέση στη βασική ενδεκάδα. Στη συνέχεια, ο Ντιμίταρ κέρδισε το δικαίωμα να ηγηθεί της επίθεσης της Λεβερκούζεν και ήταν ο απόλυτος αριθμός για μία θέση στο κέντρο της επίθεσης. Φανταστικός ποδοσφαιριστής!" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φέλερ.

Τέλος, ρωτήθηκε σχετικά με έναν άλλο Βούλγαρο νεαρό παίκτη που απέτυχε να αγωνιστεί στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και απάντησε: " Ακριβώς επειδή ο Μπερμπάτοφ ήταν πολύ καλύτερος…"

News 24/7

24MEDIA NETWORK