Σάμπο: "Δεν πρέπει να μπούμε παθητικά"

Που εστίασε ο Ερικ Σάμπο ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Σάμπο: "Δεν πρέπει να μπούμε παθητικά"
Σάμπο-ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Ο Έρικ Σάμπο μίλησε στην κάμερα της NOVA για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Αστέρα. "Θα είναι ένα πολύ δύσκολo παιχνίδι. Παίζουμε εκτός έδρας κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία αγωνίζεται στο Europa League, οπότε δεν θα είναι εύκολο. Θα πάμε για την νίκη, όπως σε κάθε παιχνίδι", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Αγωνίζονται στην έδρα τους οπότε σίγουρα θα παίξουν επιθετικά, θα θέλουν την νίκη. Ξέρουμε ότι μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Δεν θα πάμε εκεί για να παίξουμε άμυνα. Θα πάμε για τους τρεις βαθμούς.

Εμείς πρέπει να αγωνιστούμε όπως στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Να κρατήσουμε την μπάλα και να μπούμε επιθετικά, να μην μπούμε φοβισμένα και παθητικά. Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε την νίκη".

Κατέληξε λέγοντας: "Μετά από δύο σερί εντός έδρας νίκες, παίζουμε έξω. Δεν πρέπει να μας τρομάξει αυτό. Να πάμε για την νίκη για να συνεχίσουμε αυτό το σερί".

Στο μεταξύ ο Σλοβάκος αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα cas.sk στην γέννηση του παιδιού του: "Ηθελα να είμαι στην γέννηση του παιδιού αλλά ήρθε ξαφνικά. Γεννήθηκε λίγες εβδομάδες νωρίτερα απ ότι περιμέναμε και για αυτό και πρέπει να βάλει λίγα κιλά. Η Ελίσκα με ενημέρωσε ότι σπάσανε τα νερά της μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό το βράδυ. Έφυγα απευθείας για την Σλοβακία αλλά το παιδί γεννήθηκε στις 2:15 οπότε δεν πρόλαβα να είμαι εκεί κατά την γέννηση του. Τώρα μένω μόνος όμως έχουμε προγραμματίσει να πάω τα Χριστούγεννα στην Σλοβακία και μετά να γυρίσουμε όλη η οικογένεια στην Θεσσαλονίκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK