Σαν μεταγραφή ο Αθανασιάδης

Ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του μετά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου (videos).

Σαν μεταγραφή ο Αθανασιάδης
INTIME SPORTS

Ο Χουμπ Στέφενς είχε δηλώσει "όποιος δεν αντέχει τον ανταγωνισμό ας μου το πει" και ο Στέφανος Αθανασιάδης φαίνεται ότι πήρε το μήνυμα. Ο Ελληνας στράικερ έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο μετά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, που έφερε -και- τον Χούσεν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Ο Κλάους ανταποκρίνεται πλήρως στα καθήκοντα που του έχει αναθέσει ο Στέφενς και τα οποία δεν αναλώνονται μόνο στο σκοράρισμα. Βλέπουμε, εξάλλου, συχνά πυκνά τον Κλάους να βγαίνει από την αντίπαλη περιοχή να ζητάει την μπάλα και να συμμετέχει στο παιχνίδι της ομάδας.

Πάμε, όμως, στα νουμερά του για να καταλάβετε την διαφορά στην απόδοση του Αθανασιάδη πριν και μετά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Κλάους έχει σημειώσει συνολικά την φετινή σεζόν 12 γκολ και έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ. Εως τις 22/12 και το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είχε πετύχει τα μισά, δηλαδή, έξι γκολ και είχε "σερβίρει" δύο τέρματα.

Από τις 5/1 και μετά, όμως, "σεληνιάστηκε", έχοντας σημειώσει από εκείνη την ημερομηνία έως και σήμερα, τα υπόλοιπα, δηλαδή, άλλα έξι γκολ, ενώ μοίρασε και άλλες δύο ασίστ. Αξίζει, τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Αθανασιάδης έχει σκοράρει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ, κόντρα σε Πλατανιά, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό και Απόλλωνα, δείχνοντας ότι βρίσκει τον καλό του ευατό στο κατάλληλο σημείο της φετινής περιόδου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK