Σαββίδης: "Προέχει η πάταξη των επεισοδίων"

Στην ιεράρχηση των προτεραιοτήτων του για την οικοδόμηση του νέου ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης τοποθετεί πρώτο το θέμα της πάταξης των επεισοδίων στην Τούμπα και μετά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, θεωρώντας ότι μόνο έτσι θα πιάσει τόπο η επένδυσή του.

Σαββίδης: "Προέχει η πάταξη των επεισοδίων"
savvidis.jpg

Κάθετος στην απόφασή του να ξεκινήσει το "χτίσιμο" του νέου ΠΑΟΚ από την πάταξη των επεισοδίων στην Τούμπα ήταν ο Ιβάν Σαββίδης, στα όσα είπε στα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ την Τετάρτη, χαρακτηρίζοντας – αυτονόητα - άδικο κόπο οποιαδήποτε μεταγραφική επένδυση ενδυνάμωσης της ομάδας, εάν δεν λυθεί πρώτα το μείζον πρόβλημα των επεισοδίων.

"Ό,τι και να μου λέτε, πρέπει πρώτα να βρεθεί λύση για να σταματήσουν τα επεισόδια που γίνονται στην Τούμπα και μετά να προχωρήσουμε στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας", είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, στους συμβούλους με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι με τη Ραπίντ. Η εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και η τιμωρία της UEFA, είναι γεγονότα που τα φέρει βαρέως ο νέος μεγαλομέτοχος.

Πρωτάθλημα και επικινδυνότητα επένδυσης

Πρόσθεσε, μάλιστα, μιλώντας στους συνεργάτες του ότι κι αυτός θέλει να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και να βάλει γι’ αυτό τον σκοπό περισσότερα χρήματα, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα με μεταγραφές, αλλά όταν ανά πάσα στιγμή κινδυνεύει η επένδυσή του από τη δημιουργία επεισοδίων σε ένα ευρωπαϊκό ή εγχώριο ματς, είναι άτοπο, αφελές και ανούσιο να το κάνει.

Γι' αυτό, εξάλλου, ζήτησε τις γνώμες των συμβούλων για το ποιες κατασκευαστικές παρεμβάσεις αποτρεπτικού χαρακτήρα στην πρόκληση επεισοδίων μπορούν να γίνουν στην Τούμπα, ώστε να καταστεί ασφαλέστερη για τη διεξαγωγή ενός αγώνα και τη συντριπτική πλειοψηφία των πραγματικών φιλάθλων που πάνε στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την ομάδα τους.

Σύντομα όλοι αναμένουν τις αποφάσεις του μεγαλομετόχου για την πάταξη του φαινομένου της βίας στην Τούμπα, καθώς εκεί τόνισε ότι θα ρίξει το βάρος των κινήσεών του στο προσεχές διάστημα. Τις μεταγραφές τις παρέπεμψε στον Ιανουάριο. Έως τότε ελπίζει ότι θα έχει δώσει λύση στο πρόβλημα των επεισοδίων με συγκεκριμένες και αποφασιστικές κινήσεις.

Δεν υπάρχει αξιόλογος ελεύθερος παίκτης

Όσον αφορά την πιθανότητα άμεσης μεταγραφής αυτή είναι μικρή, αφού ο νέος μεγαλομέτοχος δεν είναι υπέρ των μεταγραφικών εντυπώσεων, αλλά υπέρ της ουσιαστικής ενδυνάμωσης.

Θεωρεί ότι από την στιγμή που αυτή την περίοδο υπάρχουν μόνο ελεύθεροι παίκτες στην αγορά είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεθεί ο αξιόλογος παίκτης ο οποίος πραγματικά θα ανεβάσει τα στάνταρ της ομάδας. Εξάλλου, όπως τόνισε, στους υπεύθυνους της ομάδας η ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ φυσικά και δεν μπορεί να γίνει με την προσθήκη ενός μόνο παίκτη.

Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου, πάντως, είναι μακριά και ο Σαββίδης θα επικεντρωθεί τους επόμενους μήνες στο θέμα της πάταξης της βίας με οποιοδήποτε τρόπο.

Κυριάκος για την αμοιβή Ζαγοράκη: "Δεν πάρθηκε απόφαση στην Γ.Σ"

Ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Κυριάκος Κυριάκος, με δηλώσεις στον "Libero 107,4" τόνισε σχετικά με το θέμα της αμοιβής των 320.000 ευρώ στον Θόδωρο Ζαγοράκη ότι δεν πάρθηκε καμία απόφαση επ’ αυτού, καθώς το θέμα δεν τέθηκε σε ψηφοφορία ούτε στην γενική συνέλευση των μετόχων.

Αναλυτικά η δήλωσή του αναφέρει: "Η αλήθεια είναι ότι από το συμβούλιο εγκρίθηκε η απόφαση για να προταθεί αυτή η λύση στην Γενική Συνέλευση. Δεν αποφασίστηκε κάτι άλλο για το ποσό. Εξάλλου, δεν υπάρχει και τέτοιο δικαίωμα απόφασης από το συμβούλιο της διοίκησης. Όπως οι περισσότεροι θυμούνται τελικά η πρόταση δεν τέθηκε σε ψηφοφορία ούτε στην Γενική Συνέλευση για άλλους λόγους. Άρα, αυτή η υπόθεση παραμένει ως είχε και δεν υπάρχει καμία απόφαση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK